Breaking News

Stan: «Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο τροχαίο του Τ. Μονογυιού, έχει επιβεβαιωθεί με οπτικό υλικό» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το περασμένο Σάββατο, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Stan είχε συγκλονίσει όταν μίλησε για το τραγικό τροχαίο με τη Ferrari, που στοίχισε τη ζωή στο Τζώρτζη Μονογυιό, περιγράφοντας πώς ο ίδιος απεγκλώβισε τη σύζυγό του, Αθηνά Κοντοπάνου.

Ωστόσο χθες, Τρίτη, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ευχαρίστησε τους ήρωες Γιώργο και Ανέστη που απεγκλώβισαν τον αδελφό της και τη σύζυγό του, χωρίς να αναφέρει τον Stan.

Αργότερα, το βράδυ, ο τραγουδιστής έγραψε στο Facebook: «Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος, οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους, αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα Μέσα».

Και πρόσθεσε: «Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα - όχι για να παινευτώ ηρωισμούς - αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτο μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως, χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε, λοιπόν, τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων».


Νωρίτερα, o φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος απεγκλώβισε τη σύζυγό του, διέψευσε ότι ο Stan ήταν εκείνος που απεγκλώβισε τη γυναίκα.

Δείτε το βίντεο από το T-Live.