Breaking News

Τ. Θεοδωρίδης: «Αν έπεφτε στα χέρια μου ένας κακοποιητής θα έτρωγε ξύλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου και γενικότερα για το Metoo μίλησε ο Τζώνη Θεοδωρίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο «Open Weekend».

«Δεν μου αρέσει να παρακολουθώ την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί δεν μου αρέσει όλη αυτή η ιστορία που γίνεται. Μπορώ να πω ότι, με μεγάλη μου λύπη, βλέπω όλη αυτή την κατάσταση και δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι. Είναι το κομμάτι που έχει ξυπνήσει ξαφνικά, ή το βλέπουμε εμείς ξαφνικά, της βίας, του εκβιασμού, του εκφοβισμού, του "εγώ είμαι και σε περίπτωση που δεν έρθεις μαζί μου δεν θα κάνεις καριέρα"», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό είναι ένα πράγμα για το οποίο λυπάμαι πάρα πολύ... Aπό τη μία πλευρά, αν ένας τέτοιος άνθρωπος έπεφτε στα χέρια μου - το έχω ξαναπεί - θα έτρωγε ξύλο, δηλαδή δεν μπορείς να κακoποιείς μωρά και γυναίκες, είναι κρίμα και με πoιο δικαίωμα το κάνεις αυτό. Από την άλλη, θα ήθελα να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι, πολιτικός ή ηθοποιός. Είναι όλοι άνθρωποι και πρέπει να τιμωρούνται».

«Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να είναι φίλος μου. Αν μου τύχαινε, δε νομίζω ότι θα ήταν πια φίλος μου. Ακόμη και να το ήξερα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μιλούσα. Επίσης, θα έπιανα τον ίδιο για να του πω να κάτσει φρόνιμα», σημείωσε ο Τζώνη Θεοδωρίδης.

Νωρίτερα, αναφέρθηκε στην παράσταση «Φονιάς», στο θέατρο Βικτώρια, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τους Γιώργο Χριστοδούλου, Αντώνη Αλεξίου και Λουκία Παπαδάκη.

Στη συνέχεια μίλησε για την αγαπημένη του Σύλβια Δημητρακοπούλου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2019 και απέκτησε δύο κoριτσάκια. Ο ηθοποιός έχει και μια κόρη, τη Μελίτα, από τον πρώτο του γάμο σε νεαρή ηλικία με τη Βίκυ Πουλάκη.

Δείτε όσα είπε στην Ελένη Τσολάκη.