Breaking News

Ελένη Φιλίνη για Παύλο Χαϊκάλη: «Γνωριζόμαστε από παιδιά, δεν κατηγορείται για κάτι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Open Weekend» φιλοξενήθηκε η πάντα γοητευτική Ελένη Φιλίνη, η οποία ρωτήθηκε από την Ελένη Τσολάκη για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν πρόσφατα στην παράσταση «Νικοτιτανικός», η οποία ανεστάλη τελικά λόγω προβλήματος υγείας του Γιάννη Φλωρινιώτη, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι υπήρχαν λίγοι θεατές στην πρεμιέρα. Ο Παύλος Χαϊκάλης είχε δηλώσει ότι πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε και η Ελένη Φιλίνη, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει στην Κύπρο.

«Με τον Παύλο ήμασταν συμμαθητές στη σχολή, είμαστε φίλοι. Τον ξέρω πολύ καλά, είμαστε από παιδιά μαζί. Νομίζω ότι έχει απαντήσει κι ο Παύλος για όλα αυτά. Την αντίδραση του κόσμου δεν μπορούμε να την ξέρουμε εμείς... Ο Παύλος δεν κατηγορείται αυτή τη στιγμή για κάτι», είπε η Ελένη Φιλίνη.

Και πρόσθεσε: «Ο Παύλος ήταν και πολιτικό πρόσωπο μία εποχή και μπαίνουν κι άλλοι παράγοντες, αυτό μην το προσπερνάμε... Όταν έχεις ασχοληθεί και με την πολιτική, δεν είσαι απλά ένας καλλιτέχνης... Πάμε σε άλλα επίπεδα... Εντάξει... ας μιλήσουν αυτοί που ξέρουν περισσότερα».