Breaking News

Survivor - Ο Γιωρίκας Πιλίδης ξεκαθαρίζει: «Δεν ισχύει ότι έφυγα για το θέμα της Ομοσπονδίας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος είπε ότι από το Survivor έφυγε για λόγους υγείας, ξεκαθαρίζοντας ότι η αποχώρησή του δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που προέκυψε με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΛΟΠ).

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΟΠ τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις, όταν ο Γιωρίκας είχε δηλώσει σε συμβούλιο του Survivor: «Η λέξη στημένο παιχνίδι για μένα είναι πολύ βαριά. Μου έχει ζητηθεί να στήσω παιχνίδι σε τελικό Ευρωπαϊκού. Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω, δεν χωράει στο μυαλό μου αυτό, το διαγράφω τελείως....».

«Δεν ισχύει ότι έφυγα από το Survivor για το θέμα της Ομοσπονδίας. Όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι δεν γνώριζα τίποτα. Αποχώρησα καθαρά λόγω της υγείας μου. Το θέμα με το στομάχι μου με ταλαιπωρεί πάρα πολλά χρόνια και επανήλθε στο Survivor λόγω της αφαγίας. Έχω ξεκινήσει θεραπείες για το έλκος, είμαι πολύ καλύτερα και πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψω στους αγώνες», είπε χαρακτηριστικά ο Γιωρίκας Πιλίδης στην εκπομπή του Open.

Νωρίτερα, είχε τονίσει: «Με το Βαλάντη ήρθαμε κοντά, είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, αλλά ξέφυγε από τα όριά του στο παιχνίδι. Δεν κρατάω κακία στον Γιώργο Κατσαούνη. Έξω από το παιχνίδι ίσως να είμαστε και φίλοι, αγωνιστικά είναι καλός παίκτης. Η Μυριέλλα ήταν το μοναδικό άτομο στην ομάδα που είχαμε κόντρα. Της είπα στα ίσια ότι με ενοχλούσε η συμπεριφορά της».