Breaking News

Σε πελάγη ευτυχίας η Μελίνα Μακρή - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τα τελευταία 24ωρα η Μελίνα Μακρή, καθώς έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η γνωστή τραγουδίστρια καλωσόρισε στη ζωή το αγοράκι της, μαζί με τον Φρανκ Λουβάρη, την περασμένη Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου.

Ενθουσιασμένη, η Μελίνα Μακρή είπε τηλεφωνικά σήμερα, Κυριακή, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»:

«Ήρθε λίγο νωρίτερα το αγοράκι μου, μας ξάφνιασε, αλλά όλα πήγαν καλά και τον χαίρομαι τώρα. Είναι μαγικές οι πρώτες ώρες, νομίζεις ότι αλλάζει ο κόσμος σου και η ζωή σου. Είμαι χαρούμενη πολύ, τον βλέπω και τον χαζεύω με τις ώρες.

Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη και απαιτητική, όπως και η γέννα... Την Πέμπτη τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά και γεννήθηκε στις 6 το πρωί...

Στην αρχή ο σύζυγός μου ήταν μέσα στον τοκετό, επειδή πηγαίναμε για φυσιολογικό τοκετό. Τελικά έκανα καισαρική και πέρασε έξω, καθώς δεν επιτρέπεται... Ένιωσα τη στήριξή του από την πρώτη στιγμή, ήταν συνέχεια δίπλα μου, δεν πήγε ούτε στο κυλικείο. Ήταν "βράχος"».


Στην πρώτη ανάρτησή της μετά τον ερχομό του γιου της, η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει στο Instagram 3 φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα:

«New boy in town! 03/02/22. Μας αιφνιδίασες κι ήρθες νωρίτερα! Δεν το πιστεύουμε ακόμα ότι είσαι εδώ, ούτε ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα αυτά που νιώσαμε για σένα! Σε λατρεύουμε! Μετά από μια απαιτητική εγκυμοσύνη, βίωσα μια πολύωρη γέννα που ήθελε φροντίδα, και είμαστε τόσο τυχεροί που ο γυναικολόγος μου με πρόσεξε τόσο πολύ, με καθησύχαζε σε όλη την πορεία και έβγαλε τον μικρούλη με ασφάλεια! Είσαι ο καλύτερος! Επίσης ευχαριστώ τις μαίες μου και τα κoρίτσια του My New Baby Center για τη βοήθεια και ενημέρωση. Ευχαριστώ τη μαιευτική κλινική ΜΗΤΕΡΑ. Να είστε καλά όλοι σας με υγεία και αγάπη! Μελίνα & Φράνκι».