Breaking News

Νίκος Μουρατίδης για Σάκη Ρουβά: «Να κάτσει στο σπιτάκι του και να πάψει να κάνει αηδίες και λάθη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, στο «Χαμογέλα και πάλι»... Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Τα τελευταία χρόνια κάτι συμβαίνει και ο Σάκης κάνει απανωτά λάθη... απανωτά όμως! Από τα βραβεία περιοδικού στην Κύπρο, που πήγε να παρουσιάσει τη βραδιά κι έκλεψε κάποιους στίχους της μητέρας του Κορκολή και τους οικειοποιήθηκε. Από το ό,τι τραγούδησε το "Άξιον Εστί", από το ό,τι φωτογραφίζεται με το αυτοκίνητό του μπροστά από το Ηρώδειο κάνοντας διαφήμιση. Μετά από το κράξιμο, κατέβασε την ανάρτηση. 

Αποτυχημένες σεζόν στα κέντρα, όπου τραγούδησε μέχρι και δωρεάν, έμαθα, για να μην κλείσουν και γίνει ρεζίλι. Συν ότι έχει πολύ καιρό να κάνει τραγουδιστική επιτυχία. 

Ή επίσης αυτό που έγινε την Πρωτοχρονιά με τη συναυλία στον Λυκαβηττό. Έγινε ένας χαμός στα social media και δεν βγήκε  να απαντήσει... Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά για την εικόνα του και την καριέρα του.

Την (προηγούμενη) Παρασκευή γίνεται η δίκη του Λιγνάδη. Το Σάββατο βγαίνει ο Σάκης στην τηλεόραση - ο οποίος εμφανίζεται σπάνια σε πλατό εκπομπής -, κάθεται στον καναπέ και λέει νεράκι αυτά που είχε να πει. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν είχαν καμία αντίρρηση και δεν έκαναν ερωτήσεις...

Και αναρωτιέμαι "Μήπως είναι ενορχηστρωμένο όλο αυτό;". Το ό,τι βγήκε να τον υποστηρίξει ήταν μεγάλο φάουλ γιατί δεν υποστηρίζεται αυτό το πράγμα. Μπορεί να ζει ο Λιγνάδης μία κόλαση, αλλά νομίζω ότι ζει την κόλαση τώρα που έγιναν γνωστά. Όταν δεν ήταν γνωστά, δεν ζούσε σε κάποια κόλαση, αλλά το απολάμβανε.

Τι παιχνίδι παίζεται; Γιατί βγήκε ο Σάκης τη συγκεκριμένη μέρα να μιλήσει; Να κάτσει στο σπιτάκι του και να μην ανακατεύεται. Να βγάλει κανένα τραγούδι της προκοπής και της ηλικίας του και να πάψει να κάνει αηδίες και λάθη...».