Breaking News

Βαφτίστηκε Χριστιανή η αρραβωνιαστικιά του γιου της Μαρίας Εκμεκτσίογλου (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας γνωστοποίησε ότι βαφτίστηκε Χριστιανή η αρραβωνιαστικιά του Πασχάλη Τugje, του γιου της Μαρίας Εκμεκτσίογλου.

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου είχε μαγειρική στήλη στην παλαιότερη εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε», ενώ αργότερα παρουσίασε και τη δική της εκπομπή «KitcheN' Health». Η γνωστή μαγείρισσα είχε μιλήσει πριν δυο χρόνια στο Dot για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Κωνσταντινούπολη...

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας, που ήταν καλεσμένος στη βάφτιση, έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες.


Στη λεζάντα έγραψε: «Σήμερα είχα την ευλογία να παρευρεθώ σε ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια του χριστιανισμού, στη βάπτιση της αρραβωνιαστικιάς του αγαπημένου μου φίλου Πασχάλη Τugje, από έναν από τους πιο φωτισμένους ιερείς τον πάτερ Θεοδώση Οικονομίδη. Πόση αφοσίωση, πόση αφιέρωση στην ουσία της αγάπης απαιτεί το να αλλάξεις τη θρησκεία σου συνειδητά για τον άνθρωπό σου. Μαρία μου @mariaekmektsioglou να είναι γεμάτες ευλογία και χαρά οι ημέρες των παιδιών σου! Πασχάλη μου να έχουν μόνο ευτυχία τα χρόνια σας».