Breaking News

Εκτός Survivor ο Α. Ματθαιακάκης, συγκινητικός αποχωρισμός με τη Μαίη - Σοφιάννα σε Ασημίνα: «Να κάτσεις να σκεφτείς...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε ένα συμβούλιο, όπου η συζήτηση επικεντρώθηκε στη ρήξη της φιλίας της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης την αποχώρηση του Ανδρέα Ματθαιακάκη από το Survivor.

Νωρίτερα, ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε ότι μετά το αγώνισμα συμβούλευσε με αγάπη την Ασημίνα να μη βρίζει και να μην είναι προκλητικά αγενής...


Σε ό,τι αφορά την Ασημίνα και τη Σοφιάννα, η πρώτη είχε απομακρυνθεί όταν μετακινήθηκε στους Διάσημους και η Σοφιάννα στεναχωρήθηκε. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν διάφορες καταστάσεις και ακολούθησαν εκατέρωθεν δηλώσεις, με την Ασημίνα να λέει μετά το αγώνισμα «Για μένα η Σοφιάννα delete», κάτι που επανέλαβε και στο συμβούλιο.



«Να κάτσεις να σκεφτείς τι εστί Σοφιάννα και Ασημίνα πριν αποφασίσεις να μην ξαναμιλήσουμε», της είπε στο συμβούλιο η Σοφιάννα.


Στο συμβούλιο, η Ασημίνα εξομολογήθηκε ότι πέρασε δύο χρόνια σε αθλητικό ψυχολόγο για να αποβάλλει το αγωνιστικό άγχος της. Όπως σημείωσε, δεν είναι ψυχρή όταν αγωνίζεται, απλά είναι ο τρόπος της για να αντιμετωπίζει το άγχος της.


Επίσης, υπήρξε ένταση και ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια, με τον δεύτερο να θεωρεί ότι ο ποδοσφαιριστής «ενορχήστρωσε» την υποψηφιότητά του.


Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι: Ανδρέας Ματθαιακάκης, Μυριέλλα Κουρεντή (Διάσημοι) και Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας (Μαχητές).

Από το Survivor αποχώρησε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν όταν η φίλη του Μαίη Εμμανουηλίδου έσπευσε να τον αγκαλιάσει και ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε τα βίντεο.