Breaking News

Εκτός MasterChef η Βασιλική Δροσάτου - Αποχώρησε για δεύτερη φορά το Golden Pin του Σωτήρη Κοντιζά (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης (12/4), η Βασιλική Δροσάτου, που είχε επιστρέψει στα τέλη Μαρτίου, αποχώρησε οριστικά από το MasterChef.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Βασίλης Μπόλλος, ως νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box, ήταν εκείνος που κλήθηκε να μοιράσει υλικά αλλά και μέγεθος σακούλας στους συμπαίκτες του. Η Καλλιόπη Μπεζαντέ κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και αναδείχθηκε νικήτρια της δοκιμασίας του Tεστ Δημιουργικότητας, κερδίζοντας τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας αλλά και τη μόνιμη κάρτα ασυλίας. Αντίθετα, η Ελισάβετ Κοντοκώστα, η Βασιλική Δροσάτου και ο Μάριος Λιόλιος είχαν τις λιγότερο καλές προσπάθειες και αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, η Ελισάβετ Κοντοκώστα, ο Μάριος Λιόλιος και η Βασιλική Δροσάτου κλήθηκαν να διαγωνιστούν για να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef.


Να σημειωθεί ότι η Καλλιόπη Μπεζαντέ απάντησε αρνητικά όταν οι κριτές τη ρώτησαν αν θέλει να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας της για να «σώσει» κάποιον από τους τρεις υποψηφίους.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα τον καλεσμένο chef Γιάννη Τσικουδάκη, ο οποίος είχε ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους ένα πιάτο που χαρακτηρίζεται από απλότητα αλλά και δύσκολες τεχνικές: «Λαυράκι μαριναρισμένο σε pisco με πικάντικη σάλτσα αγουρίδας».


Ο Μάριος Λιόλιος συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία και επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι, ενώ η Ελισάβετ Κοντοκώστα και η Βασιλική Δροσάτου παρέμειναν για να ακούσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι κριτές θεώρησαν ότι το χειρότερο πιάτο ήταν της Βασιλικής Δροσάτου, η οποία αποχώρησε οριστικά από το MasterChef.

Υπενθυμίζεται ότι η Βασιλική Δροσάτου είχε αποχωρήσει και επέστρεψε στα τέλη του Μαρτίου, μέσα από τη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας (μαζί με τους Νίκο Μπέρκα και Δημήτρη Ταϊρίδη).

Να σημειωθεί ότι η Βασιλική ήταν η πρώτη παίκτρια που μπήκε απευθείας στο σπίτι του MasterChef, καθώς είχε πάρει το Golden Pin του Σωτήρη Κοντιζά.


Μετά την αποχώρηση της Βασιλικής, στο ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζουν 13 παίκτες.