Breaking News

Survivor: Χαμός με τη φράση του Σοϊλέδη - Έξαλλη η Ασημίνα - Α. Ρουβάς: «Είναι πολύ λυπηρό...» - Συγκίνηση στην επικοινωνία (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης, οι Διάσημοι και οι Μαχητές αγωνίστηκαν για το σημαντικό έπαθλο της επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ χτύπησε στο κεφάλι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Αργότερα, επέστρεψε στην ομάδα των Μαχητών.

Στο αγώνισμα οι Μαχητές επικράτησαν, με τη νίκη να κρίνεται στο flag race και τον Γιώργο Ταλάντσεβ να παίρνει τον τελευταίο πόντο απέναντι στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι Μαχητές πανηγύρισαν έξαλλα, με τον Άρη Σοϊλέδη να λέει στον Ταλάντσεβ: «Βγάλ' τα. Δείξ' τους τα!».

«Θα μας δείξουν τα τέτοια τους; Τι είμαστε; Δεν ντρέπονται τα γαϊδούρια;», σχολίασε ο Γιώργος Κατσαούνης.


Κατόπιν η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε στον Γιώργο Λιανό: «Επειδή ο Σπύρος Μαρτίκας με είχε δικάσει παλιότερα και μου είχε μιλήσει για πρότυπα για τα παιδιά. Όταν έχασα κι έπαιξα απέναντι με έναν άντρα στο flag race, βγήκαν κι είπανε "Κατέβασε τα παντελόνια σου να μας δείξεις πόσα α...α έχεις". Ο Άρης μου ορκίστηκε ότι το είπε για άλλο λόγο. Κι εγώ σε ανάλογο περιστατικό (σ.σ. είχε πει "άντε "γ@μ@σ@" κατά τη διάρκεια αγωνίσματος) είχα ορκιστεί ότι δεν απευθυνόμουν στον Άρη, αλλά δεν με πίστευαν, οπότε κι εγώ δεν πιστεύω κανέναν».

Μάλιστα, ο Απόστολος Ρουβάς είπε για τον φίλο του, Άρη Σοϊλέδη: «Είναι πολύ λυπηρό να εκφράζεται ένας άνθρωπος με αυτόν τον τρόπο. Έχεις υποχρέωση να έχεις αξιοπρέπεια και ήθος σε ένα προϊόν το οποίο μπαίνει σε κάθε σπίτι».

«Αν ήμουν στη θέση των παιδιών έτσι θα το εκλάμβανα κι εγώ. Πήγα, όμως, στα παιδιά και ζήτησα συγγνώμη. Είμαι σε δύσκολη θέση κι έχω ένταση γιατί είμαι στον πάγκο λόγω του τραυματισμού μου. Ξαναλέω συγγνώμη γι' αυτό που είπα», απάντησε ο Άρης Σοϊλέδης.

Στο τέλος, ο  Σπύρος Μαρτίκας ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της ομάδας του, ενώ παρότρυνε  όλους να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά.


Στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε το περιστατικό στην κάμερα της παραγωγής και ξέσπασε σε κλάματα.


Από την πλευρά τους, οι Μαχητές συγκινήθηκαν κατά την επικοινωνία με αγαπημένα τους πρόσωπα, που τους έστειλαν ηχητικά μηνύματα, μαζί με φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία.


Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, το οποίο είχε να κάνει με τη «ράβδο», που πεταγόταν μέσα από μία τρύπα.

Νικητές αναδείχθηκαν ξανά οι Μαχητές, οι οποίοι απόλαυσαν τηγανητά αυγά, συνοδευόμενα από μπέικον και ψωμί.