Breaking News

Η ανακοίνωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη για την αποχώρησή της από την παράσταση του Σπύρου Παπαδόπουλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από την παράσταση «Seχy Laundry» στο Θέατρο Κάππα, στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αποχώρησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία κάνει λόγο για ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό της. Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω του δικηγόρου της, η οποία αναφέρει:

«Σε απάντηση σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκ μέρους του Θεάτρου Κάππα και του σκηνοθέτη κ. Παπαδόπουλου αναφορικά με το τέλος των παραστάσεων του έργου “ Seχy Laundry ” όπου συμμετείχα θα ήθελα να διευκρινίσω τα ακόλουθα:

Η συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου, το οποίο συνέβη μετά την ολοκλήρωση της παράστασης της Παρασκευής, 1 Απριλίου 2022. Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις όποιες δικές μου ευθύνες. Προσπάθησα μετά να το αξιολογήσω ως μία πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου, που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε, όσο ασύμβατοι και αν είναι οι χαρακτήρες μας. Άλλωστε ως ενήλικες, με καλή διάθεση, αυτό δε θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδιο σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out όπου πρωταγωνιστούν μόνο δύο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική “χημεία”.

Τη δική μου τη γενιά γυναικών τη μεγάλωσαν μαθαίνοντάς της να αντέχει, να καταλαβαίνει, να δικαιολογεί και τέλος πάντων να πηγαίνει παρακάτω... Δυστυχώς πολλές φορές η ενσυναίσθηση ή η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Συναισθανόμενη μια ευθύνη απέναντι στους νεότερους ανθρώπους - πολίτες του κόσμου που έρχεται, στις γυναίκες κυρίως αλλά και στους άντρες, και παρακολουθώντας τη συζήτηση στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι!” την Κυριακή 3 Απριλίου, η οποία ακολούθησε της μεταξύ μας ρήξης, συνειδητοποίησα το εξής: Αυτού του τύπου οι “προστριβές” στον εργασιακό χώρο δεν έχουν απλώς να κάνουν με μια “ασυμβατότητα χαρακτήρων”, όπως προσπάθησα να το εκλάβω αρχικά. Είναι πολύ πιο σοβαρές και δεν πρέπει πια να μένουν πίσω από κλειστές πόρτες ούτε να κουκουλώνονται. Δεν κάνει καλό σε κανέναν μας. Όλα αυτά τα χρόνια αυτό κάναμε και οδηγηθήκαμε εδώ.

Με όση αγάπη, ενσυναίσθηση αλλά και συνείδηση μπορώ να διαθέσω αυτή τη στιγμή, λοιπόν, δε στέκομαι απέναντι στο πρόσωπο αλλά στη νοοτροπία και την πράξη. Εύχομαι μακροπρόθεσμα αυτό να είναι καλό για όλους μας».


«Δεν πολυείχα γνώση γιατί δεν ασχολούμαι... Οι άνθρωποι δικάζονται πλέον πρωτοδίκως στα κανάλια και στα social media και η δικαιοσύνη έρχεται επικουρικά. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα, έχουμε γίνει όλοι δικαστές... Εγώ δε μπορώ να τα ονομάσω "εγκλήματα", αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη... Πώς ξέρεις ο καθένας τι έχει στην ψυχή του και δε σε κατηγορεί επειδή είναι θυμωμένος μαζί σου;... Δε ξέρω αν είναι μεγάλο το ψυχικό κόστος αυτών των κoριτσιών. Κάποιοι μπορεί να λένε "Μια χαρά είναι αυτή η προβολή για μένα"... Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αδιανόητα πράγματα για να υπάρξουν...».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».