Breaking News

Survivor: Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο - Ασημίνα: «H Ναυσικά δεν θα επιτρέψει στη Σοφιάννα να επέμβει στη σχέση της με τον Άρη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα ακόμη μεγάλο έπαθλο διεκδικήθηκε από τις δύο ομάδες στο Survivor, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Μετά το ταξίδι στο Μαϊάμι, οι Μπλε έχασαν και το δεύτερο μεγάλο έπαθλο, καθώς οι Κόκκινοι επικράτησαν με 10-4.


Οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν με λιμουζίνα σε μία βίλα, όπου απόλαυσαν χαλαρωτικό μaσάζ, ένα πλούσιο γεύμα, και ένα 80’s party. Μαζί τους πήραν τη Σοφιάννα Αβραμάκη των Μπλε, η οποία επέλεξε να πάρει μαζί της τη Μαίη Εμμανουηλίδου.




Το τελευταίο διάστημα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστηρίζει ότι υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη, βάζοντας, μάλιστα, στο «παιχνίδι» και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Από την πλευρά της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε: «Η Ναυσικά, επειδή γνωρίζει ότι κάποια πράγματα ακούγονται και έχουν ειπωθεί ή έχουν γίνει - δεν ξέρω κι εγώ - μεταξύ του Άρη και της Σοφιάννας, έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά της κι έχει πει ότι "Εγώ είμαι απέναντι απ' αυτό, δεν το συμμερίζομαι και δεν μ' αρέσει". Εκεί είναι που χαλάει η σχέση της με τη Σοφιάννα. Εκεί της βάζει ένα "φρένο" η Ναυσικά και της λέει "Όπα κούκλα, μέχρι εδώ είσαι εσύ, από εκεί και πέρα είμαι εγώ και ο Άρης". Νομίζω έχουν και οι δύο μία δόση μισής ειλικρίνειας. Δεν νομίζω ότι η Ναυσικά θα επιτρέψει στη Σοφιάννα να επέμβει στη σχέση της με τον Άρη. Αυτό προσπαθεί να κάνει η Σοφιάννα, να πάρει κάποια "εξουσία" στη λογική και στο μυαλό του Άρη, αλλά δεν το καταφέρνει».