Breaking News

Alec Baldwin: Στη δημοσιότητα πλάνα από την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο, με τον Alec Baldwin, από το ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν «Rust», δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη από τις αστυνομικές αρχές.

Τον περασμένο Οκτώβριο του 2021, είχε συγκλονίσει το Hollywood το περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν «Rust», που πραγματοποιούνταν στην πολιτεία του Νέου Μεξικού.

Ο Alec Baldwin πυροβόλησε με το όπλο που χρησιμοποιούσε για το γύρισμα, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας, Halyna Hutchins, ενώ τραυματίστηκε ο σκηνοθέτης Joel Souza.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με τον 64χρονο ηθοποιό και παραγωγό στην ταινία να δηλώνει ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι το όπλο περιείχε αληθινή σφαίρα.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο, με τον Alec Baldwin να κάνει πρόβα πριν τον μοιραίο πυροβολισμό. Ο ηθοποιός εμφανίζεται ντυμένος ως καουμπόι να εξασκείται με το μοιραίο όπλο, ενώ σε άλλο σημείο φαίνονται οι γιατροί να μάχονται να σώσουν την άτυχη γυναίκα. Επίσης, στο βίντεο παρουσιάζονται και πλάνα από τη στιγμή της ανάκρισης.