Breaking News

Survivor - Μ. Αντωνά για τον σύντροφό της, Α. Σοϊλέδη: «Θύμωσα μαζί του, δεν μου άρεσε αυτό που έκανε, τουλάχιστον ζήτησε συγγνώμη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το περιστατικό με τον Άρη Σοϊλέδη στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης, σχολίασε το πρωί της Τετάρτης η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά.

Στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, οι Μαχητές επικράτησαν, με τη νίκη να κρίνεται στο flag race και τον Γιώργο Ταλάντσεβ να παίρνει τον τελευταίο πόντο απέναντι στην Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι Μαχητές πανηγύρισαν έξαλλα, με τον Άρη Σοϊλέδη να λέει στον Ταλάντσεβ: «Βγάλ' τα. Δείξ' τους τα!».

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης αναμένεται να παντρευτούν όταν ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο. Η συνεργάτιδα της Μπέττυς Μαγγίρα είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»:

«Με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που είπε ο Άρης. Κι εγώ θύμωσα μαζί του. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε, θα έπρεπε να είναι πιο εγκρατής. Αντιλαμβάνομαι ότι ένας τραυματισμός σίγουρα τεντώνει την ψυχολογία σου και τα νεύρα σου, αλλά δεν το δικαιολογώ σε καμία περίπτωση αυτό. Τουλάχιστον, ζήτησε συγγνώμη και ήταν με το κεφάλι κάτω, δεν προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη αλλού».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Open.