Breaking News

«The Lost City» - Sandra Bullock: Λαμπερή εμφάνιση στην avant premiere στο Λονδίνο (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την επίσημη πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη στα μέσα Μαρτίου, χθες ήταν η σειρά του Ηνωμένου Βασιλείου για την κωμική περιπέτεια «The Lost City».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πρόσφατα είπαν ότι θα παραμείνουν «φίλοι για μια ζωή» μετά τη συνεργασία τους στην ταινία «The Lost City» και χθες, Πέμπτη, η 57χρονη Sandra Bullock και ο 41χρονος Channing Tatum εμφανίστηκαν μαζί στην avant premiere στο Λονδίνο.


Η πάντα λαμπερή και εμβληματική ηθοποιός - και μαμά δύο παιδιών, τα οποία έχει υιοθετήσει - και ο γοητευτικός συμπρωταγωνιστής της εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, ενώ η συμπεριφορά τους επιβεβαίωσε τη φιλία που έχουν αναπτύξει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.


Στην ταινία, που κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου 2022 στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ από την Paramount Pictures, πρωταγωνιστούν οι: Sandra Bullock, Channing Tatum, Pattie Harrison, Daniel Radcliffe, Da'Vine Joy Randolph κ.α.

Επίσης, πρωταγωνιστεί και ο Brad Pitt, ο οποίος δεν είχε εμφανιστεί στη Νέα Υόρκη, ενώ δεν παρευρέθηκε και στη χθεσινή πρεμιέρα.


Δείτε τα βίντεο.



Φωτογραφίες από: Daily Mail