Breaking News

Βίκυ Λέανδρος: Η συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω» - «Άφησα την καριέρα μου για να μεγαλώσω τα παιδιά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Βίκυ Λέανδρος, η οποία μίλησε για τη ζωή της και την καριέρα της.

Να σημειωθεί ότι το πρώτο της τραγούδι ηχογραφήθηκε το 1965 στη Γερμανία. Έγινε ευρύτερα γνωστή δύο χρόνια αργότερα με το «L'Amour Est Bleu», με το οποίο συμμετείχε στο Φεστιβάλ της Eurovision. Το 1972 συμμετείχε στο διαγωνισμό για δεύτερη φορά και κέρδισε το πρώτο βραβείο με το θρυλικό «Apres toi», το οποίο πώλησε 6 εκατομμύρια singles παγκοσμίως.

«Ξεκίνησα πολύ μικρή τα πρώτα τραγούδια, σε ηλικία 13 ετών. Οι πρώτες επιτυχίες ήταν στη γαλλική γλώσσα. Η πρώτη μου απογοήτευση ήταν στη Eurovision, γιατί δεν βγήκα πρώτη. Ήμουν μικρούλα, βγήκα 4η και ... έτρεχαν τα δάκρυα», είπε η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Η Βίκυ Λέανδρος παντρεύτηκε το 1982 τον Έλληνα επιχειρηματία Ιβάν Ζησιάδη, με το οποίο έχει έναν γιο, τον Λέο. Από τον δεύτερο γάμο της, με τον Έννο φον Ρούφιν, απέκτησε 2 κόρες, τη Μιλάνα και τη Σάντρα.

Όταν ρωτήθηκε «Πόσο δύσκολο ήταν να εγκαταλείψεις το τραγούδι για 9 ολόκληρα χρόνια, στο απόγειο της καριέρας σου, για να ασχοληθείς με τα παιδιά;», η Βίκυ Λέανδρος απάντησε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου ήταν δύσκολο, αλλιώς μπορεί και να μην το έκανα. Ήταν μωρά. Πώς να μην είσαι με τα μωρά, να τα μεγαλώσεις εσύ η ίδια σαν μητέρα; Ήταν κάτι αναγκαίο για μένα κι έτσι την άφησα την καριέρα. Δεν φοβόμουν αν θα έχω μετά καριέρα. Είπα "Θα το δω σε δέκα χρόνια. Αν τα φέρει έτσι ο καιρός και θέλω να αρχίσω ξανά, θα το κάνω". Κι έτσι ήρθε μετά από δέκα χρόνια... Είμαι χαρούμενη με την εξέλιξη των παιδιών μου, όλα πήραν το δικό τους δρόμο. Μόνο η μικρή μου κόρη, η Σάντρα, είναι καλλιτέχνης. Είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Η Σάντρα οργανώνει και το Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο, το οποίο έχει γίνει μεγάλο. Έχουμε στενή σχέση όλοι μας, βλεπόμαστε συχνά. Για μένα αυτό ήταν το σημαντικό, να έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και να υπάρχουμε σαν οικογένεια».

Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν έγινε σύνδεση με την Έλενα Παπαρίζου, η οποία είπε: «Ανταμωθήκαμε το 2013 για να πούμε μαζί το "Apres Toi". Περάσαμε πολύ ωραία και σ' ευχαριστώ γι' αυτή την ευκαιρία Βίκυ μου... Η Βίκυ είναι σπουδαία καλλιτέχνιδα. Είναι ένας ευγενικός και δοτικός άνθρωπος, με μια ζεστασιά που σπανίζει».

Μεταξύ άλλων, η Βίκυ Λέανδρος αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε ότι αποφάσισε να φιλοξενήσει δυο οικογένειες προσφύγων από την Ουκρανία.

Επίσης, συγκινήθηκε όταν μίλησε ο Στέφανος Κορκολής, με τους δύο καλλιτέχνες να αναφέρονται στην... επικείμενη συνεργασία τους.

Δείτε τη συνέντευξη.