Breaking News

Α. Παναγιώταρου: Η αποκάλυψη της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα και τα «καρφιά» της για την πρώην σύντροφό του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον σύντροφό της Στάθη Σχίζα αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία συνομίλησε μαζί του στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor... Επίσης, σχολίασε και την ανάρτηση της πρώην συντρόφου του.

Στην προσπάθειά της να στηρίξει τον Στάθη Σχίζα, που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε - μέσα από stories στο Instagram - ότι είναι ζευγάρι με τη φίλη της, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

Στη συνέχεια η Άννα Μαρία Κατσαρού, η πρώην σύντροφος και μητέρα της κόρης του Στάθη Σχίζα, έγραψε στο Instagram:

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι, ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς, δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο».

Όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρωτήθηκε για την παραπάνω ανάρτηση, απάντησε: «Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα Χ, Ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου».

Το όμορφο μοντέλο είπε σχετικά με την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα: «Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη... αν την πιάσω! Είναι μια σουσουράδα, μαρτυριάρα! Την ξέρετε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, δεν κρατά τίποτα κρυφό για τον εαυτό της. Το λάθος μου είναι ότι της είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες».

«Δεν στεναχωρήθηκα με την έκταση που πήρε το θέμα. Δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου, δηλαδή του Στάθη συγκεκριμένα, στο παιχνίδι, στη σχέση μας. Το ζω μόνη μου αυτόν τον καιρό γιατί το παιδί είναι στον Άγιο Δομίνικο. Τον Στάθη τον γνωρίζω 7-8 χρόνια, ίσως και παραπάνω, αλλά είμαστε περίπου ένα χρόνο μαζί», πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε το βίντεο από το Happy Day.