Breaking News

Ν. Πορτοκάλογλου: Ο μεγαλύτερος «θησαυρός» της ζωής του και ο Λ. Μαχαιρίτσας - «Μου λείπει πολύ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Νίκο Πορτοκάλογλου, ο οποίος αποκάλυψε το λόγο που τον οδήγησε στα μονοπάτια της μουσικής, θυμήθηκε τα πρώτα του ερεθίσματα με την κιθάρα και ανακάλεσε στη μνήμη του την πρώτη συναυλία που τον συγκλόνισε.

Μεταξύ άλλων, ο σπουδαίος τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην πορεία του με τους «ΦΑΤΜΕ» και στις συνεργασίες του, ενώ είπε για τον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

«Δεν είναι εύκολο να κάνεις φιλίες στο χώρο, όταν είσαι στην ίδια αρένα και παλεύεις και παλεύει και ο άλλος για το δικό του στόχο. Δεν είναι πολύ εύκολο. Θυμάμαι πολύ καλά την προηγούμενη συνέντευξη που είχαμε κάνει μαζί με τον Λαυρέντη. Δεν υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ μας. Αυτό που συνέβη με τον Λαυρέντη, συνέβη γιατί στην πραγματικότητα βρεθήκαμε μετά από σχεδόν 40 χρόνια παράλληλης πορείας. Σε φάση ωριμότητας, που δεν είχαμε πια την πρεμούρα να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Οπότε έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη τη χρονιά... Μου λείπει πολύ... πολύ. Κράτησε λίγο η συνεργασία μας και, όταν το σκέφτομαι αυτό, λέω "κάλλιο αργά παρά ποτέ". Πάλι καλά που έγινε αυτή η συνεργασία και συναντηθήκαμε μουσικά».

Για τον Νίκο Πορτοκάλογλου μίλησαν στην εκπομπή η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η Μαρία Κλάρα, όπως και η Χαρούλα Αλεξίου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Αφροδίτη Μάνου και η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

«Εισπράττω τεράστια χαρά από τα παιδιά μου και το εγγόνι μου... Η κόρη μου με το γιο μου έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, 11 χρόνια. Με τη γυναίκα μου είχαμε πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να έρθει δεύτερο παιδί. Τελικά ήρθε και ήταν μια μεγάλη υπέροχη έκπληξη. Η οικογένειά μου είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός της ζωής μου και η μεγαλύτερη επιτυχία μου. Η γυναίκα μου με έχει στηρίξει πολύ. Παντρευτήκαμε το 1983, του χρόνου θα κλείσουμε 40 χρόνια», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.