Breaking News

Ε. Στεριανού: «Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη, δεν έχω πρόβλημα που θα παίξω σε εpωτικές σκηνές» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Ειρήνη Στεριανού μίλησε για την παράσταση «Guilty Choises» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η παράσταση «Guilty Choises», που ανεβαίνει στον Πολυχώρο Vault (Σκηνή Β') σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά, αναφέρεται στα ένοχα μυστικά ενός φαινομενικά πολύ ευτυχισμένου ζευγαριού. Το έργο σατιρίζει και αποδομεί τα στερεότυπα των φιλόδοξων ανθρώπων, που χρησιμοποιούν τη γοητεία τους για να παραπλανήσουν και να πετύχουν τους στόχους τους.

«Είναι αυστηρώς ακατάλληλη, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία παράσταση με πολύ ωραία μηνύματα. Στην αρχή φοβόμουν για τα σχόλια, αλλά όσο γνώριζα το έργο και το έβλεπα από τη δική μου οπτική πλευρά, κατάλαβα ότι είναι ένα έργο που έχει τα ρίσκα του και πρέπει να τολμήσεις... Καλούμαι να εμφανιστώ γuμνή μπροστά στο κοινό και να παίξω εpωτικές σκηνές, αλλά είμαι ηθοποιός και δεν έχω κανένα πρόβλημα μ' αυτό, γιατί είμαι σε ένα περιβάλλον προστατευμένο, όπως είναι η σκηνή», τόνισε η Ειρήνη Στεριανού.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Γιωργής Βασιλόπουλος, Βασίλης Βουτετάκης, Γιώργος Γογόνης και Ειρήνη Στεριανού.

Δείτε όσα είπαν στην εκπομπή του Open οι ηθοποιοί της παράστασης.