Breaking News

Δ. Παπανικολάου σε Γ. Καπουτζίδη: «Ποτέ δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε με τους όρους έξυπνοι ή πετυχημένοι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη, κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Παπανικολάου.


«Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Και όμορφη και έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε, αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».


«Δεν συνηθίζω να σχολιάζω άλλους γιατί χάνω δουλειά με τον εαυτό μου, καθώς και χάνω χρόνο σε πιο σοβαρά θέματα. Θα κάνω, όμως, μία εξαίρεση.

Ο κ. Καπουτζίδης μου είναι πολύ συμπαθής και θέλω να πιστεύω (και για ευνόητους προσωπικούς λόγους) ότι είμαι αντιρατσιστής ως εκεί που δεν πάει και σέβομαι τη μοναδικότητα του καθενός.

Αν με καλέσουν σε 100 εκπομπές, θα μιλήσω 100 φορές για ένα θέμα σοβαρό, που μπορεί να βελτιωθεί και όποιος θέλει να το δει, καλώς, όποιος δεν θέλει αλλάζει κανάλι, τόσο απλά.

Αν με καλέσουν, όμως, να σχολιάσω έναν αγώνα μπάσκετ, θα σχολιάσω τον αγώνα μπάσκετ και θα μείνω σε αυτό. 

Επίσης, ποτέ δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε με τους όρους "έξυπνοι" ή "πετυχημένοι". Υπάρχει κόσμος π.χ. που γεννήθηκε με νοητική στέρηση και δεν έχει αυτή την ευκαιρία».


Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».