Breaking News

Ελένη Φιλίνη: «Μου είπε... αν δεν έρθεις στο ξενοδοχείο μην πας για δουλειά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη, που παραχώρησε την Κυριακή στην εκπομπή «Status» του Astra TV, η Ελένη Φιλίνη αναφέρθηκε και στο Metoo. Μεταξύ άλλων, η γοητευτική ηθοποιός εξομολογήθηκε στον Κωνσταντίνο Καμέα:

«Έχω δεχθεί σeξουαλική παρεvόχληση από δύο σκηνοθέτες, διευθυντή παραγωγής και κάποιους άλλους που δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό. Και παλαιότερα, όταν ήμουν κoριτσάκι και χόρευα και πήγαινα στη δραματική. Δεν νομίζω πως υπάρχει γυναίκα ή και άντρας... δεν ανακαλύψαμε σήμερα την Αμερική. Η παρεvόχληση υπήρχε πάντα... Φυσικά για ένα παιδί είναι τραγικό.

Θυμάμαι το πρώτο περιστατικό που έζησα, ήταν μόλις είχα τελειώσει το σχολείο και χόρευα στη Νεράιδα. Τότε, ήρθε ξαφνικά ένας πολύ μεγάλος δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ και μου είπε "Κοίτα να δεις, αν δεν έρθεις αύριο στο τάδε ξενοδοχείο, μην πας για δουλειά το βράδυ στη Νεράιδα"... Πήγα στο σπίτι και πήγα να πεθάνω από τη στεναχώρια μου... 

Δεν είπα κουβέντα και πήγα την άλλη μέρα να μαζέψω τα πράγματα μου, γιατί νόμιζα ότι θα με διώξουν από το μαγαζί. Ωστόσο, δεν μου είπε κανείς τίποτα... Αυτός εξαφανίστηκε, δεν τον ξαναείδα εκεί. Έμαθα, μετά από χρόνια, ότι είχε καταστραφεί και ήταν πωλητής στο Παρίσι. Ποιος ξέρει τι μπορεί να είχε συμβεί για να φτάσει εκεί...».

Δείτε τη συνέντευξη (αρχίζει από το 6ο λεπτό).