Breaking News

Survivor: Το ταξίδι στο Μεξικό και ο αγώνας ποδοσφαίρου με τους Τούρκους All Star (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής, η ομάδα που νίκησε, έφυγε για ένα αξέχαστο ταξίδι στο Μεξικό. Ακολούθησε αγώνας ποδοσφαίρου με τους Τούρκους All Star.

Οι Μπλε επέστρεψαν από το Κουρασάο - όπου είχαν ταξιδέψει με τη μπλε ομάδα του τουρκικού All Star Survivor - και συνάντησαν τους Κόκκινους στο στίβο μάχης, για τη διεκδίκηση ενός ακόμα μεγάλου επάθλου.

Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Οι Μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν, με τον Άρη Σοϊλέδη να πανηγυρίζει τον τελευταίο πόντο που κέρδισε για την ομάδα του.


Στη συνέχεια, οι Μπλε είχαν την ευκαιρία να δουν την Πόλη του Μεξικού, ενώ έκαναν ροντέο - ανεβαίνοντας σε άλογα και ταύρους - και γεύτηκαν αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις.


Με την επιστροφή των νικητών, οι παίκτες έπαιξαν σε έναν μοναδικό αγώνα ποδοσφαίρου με τους Τούρκους All Star, τον Acun Ilicali και τον Γιώργο Λιανό. 

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι των δύο χωρών ενώθηκαν για μία ακόμη φορά. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 9-9 και τελικά όλοι οι παίκτες απόλαυσαν το έπαθλο, που ήταν ένα χορταστικό δείπνο.