Breaking News

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» - Μαρία Παπαλάμπρου: «Στο πρώτο μου γύρισμα έγινε καραμπόλα με 5-6 αυτοκίνητα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Παπαλάμπρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για την αγαπημένη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», που προβλήθηκε στον ANT1 τις σεζόν 1997-2000. Η  τηλεοπτική «Νάνσυ» της σειράς είπε στην εκπομπή του Mega:

«Η πρόταση για το ρόλο της Νάνσυς ήρθε από τον σεναριογράφο της σειράς, τον Λευτέρη Καπώνη. Τον γνώρισα ακριβώς την περίοδο που έγραφε το σενάριο και με θεώρησε ιδανική για το ρόλο. Αργότερα γίναμε και φίλοι και άρχισε να γράφει πάνω στη δική μου προσωπικότητα το ρόλο. Το ρόλο τον αγάπησα πολύ και ταυτίστηκα μαζί του. Και το κοινό με ταύτισε με το ρόλο και νόμιζε ότι ήμουν χορεύτρια, που δεν είμαι. Ήταν ένας ρόλος διαφορετικός από ό,τι είχα παίξει μέχρι τότε και με χαρακτήρισε στη συνέχεια...

Ο κόσμος με σταματούσε στο δρόμο και μου έδειχνε την αγάπη του, την οποία βιώνω ακόμα λόγω των επαναλήψεων. Στο δρόμο με φώναζαν πάντα "Νάνσυ" ή "τίγρη" κι εγώ είχα μάθει να ακούω σε αυτά τα ονόματα. Μια φορά, όμως, κάποιος φώναζε "Νάνσυ" και δε γύρισα. Κάποια στιγμή ήρθε έξαλλος δίπλα μου και μου είπε "Δεν ακούς τόση ώρα που σε φωνάζω; Γιατί δεν μας μιλάς, ψωνίστηκες κι εσύ;". Εγώ τα έχασα...

Το όνομα "τίγρης" βγήκε επειδή έτσι έλεγα εγώ τον Παρτσαλάκη, που υποδυόταν τον οδοντίατρο. Αυτό έμεινε κι έγινε το επίσημό μου ψευδώνυμο.

Στο πρώτο μου γύρισμα για τη σειρά που έγινε στην Κυψέλη, ένας οδηγός αφαιρέθηκε γιατί μας κοίταζε κι έγινε μια καραμπόλα με τουλάχιστον πέντε - έξι αυτοκίνητα.

Όταν ήρθε η ώρα να φύγω από τη σειρά - γιατί είχα αποφασίσει να κάνω κάτι άλλο -, το τελευταίο γύρισμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο. Αποφεύγω το να χαιρετάω τους συνεργάτες. Θεώρησα τότε ότι θα βρεθούμε ξανά σύντομα, αλλά για πολύ καιρό είχα μια μελαγχολία όταν έφυγα από τη σειρά. Ήταν μια πολύ αγαπημένη σειρά για το κοινό. Νομίζω ότι το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης που σημείωσε ήταν 54%.

Χρόνια αργότερα, υπήρχαν σκέψεις να γίνει ένα remake της σειράς. Γινόντουσαν συζητήσεις, οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν τελικά. Κυρίως είχαν κάνει συζητήσεις οι άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς, όχι εγώ. Δεν θα μπορούσε σίγουρα, πλέον, να γίνει αυτό μετά το θάνατο του σεναριογράφου Λευτέρη Καπώνη. Κανείς δε θα μπορούσε να ξαναγράψει τη σειρά, όπως την έγραψε εκείνος.

Το παρατσούκλι "Ακάλυπτος" ήταν μια ιδέα του σεναριογράφου, επειδή αυτός ο τύπος άφηνε ακάλυπτες τις επιταγές και τις προσωπικές του σχέσεις, όπως και τη σύζυγό του».

Δείτε το βίντεο του Mega.