Breaking News

Survivor - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Ό,τι είπα για Άρη και Σοφιάννα ισχύει, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor, έκανε τις πρώτες δηλώσεις στο «Love it». Μεταξύ άλλων, είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Δεν ήθελα να φύγω, αλλά είμαι χαρούμενος που έφτασα στην τελική δεκάδα... Η Ασημίνα είναι υπερβολικά ώριμη για την ηλικία της. Έχει πάθoς, είναι ένα αγοροκόριτσο. Πιστεύω ότι χρειάζεται τη νίκη και της αξίζει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας σκοτώνει άνθρωπο για να μείνει μια ώρα παραπάνω στο Survivor και να έχει δημοσιότητα. Βασίστηκε στο ψεύτικο love story που έχει στήσει με τη Βρισηίδα Ανδριώτου... Δημιούργησαν μια σχέση για να παραμείνουν στο παιχνίδι... Η Βρισηίδα είναι ένα κακoμαθημένο κoρίτσι, δυστυχώς, που δεν σου δίνει το δικαίωμα να μιλήσεις.

Ο Άρης Σοϊλέδης λειτουργεί με στρατηγική, έχει έπαρση και θέλει να οργανώνει τα πάντα... Δυστυχώς τους έχει πείσει όλους ότι είναι ο ηγέτης και πρέπει να τον ρωτούν για τα πάντα...

Ό,τι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις υφίσταται. Δεν έβγαλα τίποτα από το μυαλό μου... Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Με έπιασε ο Άρης πίσω από τις κάμερες και μου ζήτησε να μαζέψω όσα είχα πει για εκείνον και τη Σοφιάννα Αβραμάκη... Είπα πράγματα τα οποία ισχύουν, αλλά τα είπα με τρολαριστικό χαρακτήρα...

Ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι για να πάρει το έπαθλο, αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν του αξίζει και δεν θα το πάρει...».

Δείτε τα βίντεο.