Breaking News

Πέτρος Λαγούτης για Μυρτώ Αλικάκη: «Είμαστε πρότυπο διαζευγμένου ζευγαριού» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αν και χώρισαν μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας, έχοντας αποκτήσει δύο γιους, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης δηλώνουν συχνά ότι νιώθουν οικογένεια.

Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ. «Είστε με τη Μυρτώ το πρότυπο του υγειούς ζευγαριού, μετά από χρόνια, που δεν είστε πια μαζί;», τον ρώτησε η Τζένη Μελιτά, με τον γνωστό ηθοποιό να απαντά:

«Κοντεύουμε να γίνουμε τα σύμβολα! Δεν θέλω εγώ, όμως, τέτοιες σημαίες συμβόλων, γιατί νομίζω ότι πάνε αυτές οι εποχές, που οι άνθρωποι γινόντουσαν σύμβολα. Εντάξει, το να γίνεις πρότυπο είναι πιο ωραία λέξη. Νομίζω ότι είμαστε άνθρωποι όλοι, οπότε έχουμε αδυναμίες και κάνουμε και λάθη».


Και πρόσθεσε: «Μακάρι, ο καθένας χωριστά και μαζί ως πρώην ζευγάρι, να μπορούμε να είμαστε ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να πρυτανεύει η αγάπη. Γιατί εpωτεύτηκες, αγάπησες, έγινες γονιός... αυτό να πρυτανεύει και να βρίσκονται λύσεις μέσα από αυτό το πρίσμα». 

«Αυτό δεν ήρθε εύκολα, αλλιώς δεν θα χωρίζαμε... Στην αρχή υπήρχε θυμός, πείσμα και εγωισμός, αλλά μετά δούλεψε ο καθένας με τον εαυτό του και τελικά ισορροπήσαμε», εξήγησε ο Πέτρος Λαγούτης.


Πώς γνωρίστηκε με τη Μυρτώ Αλικάκη; «Πήγαμε για φαγητό, εγώ με την τότε κοπέλα μου κι εκείνη με τον τότε σύντροφό της. Έτσι γνωριστήκαμε. Στην τότε κοπέλα μου είχα πει ότι "Από ηθοποιούς μου αρέσει μόνο η Αλικάκη!". Στο φαγητό γνωριστήκαμε, μια χαρά περάσαμε όλοι, δεν υπήρχε φλερτ. Ωστόσο ξαναβρεθήκαμε πριν χωρίσουμε με τους τότε συντρόφους μας και εκεί υπήρξε φλερτ...».