Breaking News

Survivor - Καραγκούνιας για Σοϊλέδη: «Ας μην τα έκανε αυτά με τη Σοφιάννα, μιλάει για γάμο και κάνει όλα αυτά τα αίσχη εδώ μέσα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ιδιαίτερα καυστικός με τον Άρη Σοϊλέδη ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, μετά την αποκάλυψη ότι ο ποδοσφαιριστής και ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήρθαν σε επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα του Survivor:

«Χθες δικαιώθηκα, έστω και λίγο μακροπρόθεσμα. Είχα την υπομονή, το σθένος και τη δύναμη να μπορέσω να αντισταθώ απέναντί τους. Έλαμψε η αλήθεια και ξεσκεπάστηκαν. Ο Σοϊλέδης θα πρέπει να φερθεί σαν άντρας κι όχι σαν μικρό αγοράκι. 

Σοϊλέδη έχεις κλέψει από εμάς το να είμαστε ίσοι. Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης, που είχες επικοινωνία με τον έξω κόσμο, με το τηλέφωνο κάποιου. Είχες επικοινωνία για να σου λέει η κοπέλα σου το τι γίνεται εδώ μέσα. Σου είπε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε για σένα και τη Σοφιάννα. Ας μην τα έκανες με τη Σοφιάννα, αυτά που κάνατε, να μην τα έλεγε ο Εμμανουήλ αυτά που πήρε χαμπάρι. Δεν σου φταίει κανένας. Σε έβγαλε στη φόρα κι έπεσες σαν τον ποντικό στη φάκα. Είπες στον Εμμανουήλ ότι "Ξέρω τι έχεις πει. Σε παρακαλώ να διορθώσεις γιατί πάω για γάμο και με έχεις κάψει με όσα έχεις πει για εμένα και τη Σοφιάννα".

Δεν ντρέπεστε ρε κλεφτοκοτάδες, που κλέψατε και θέλετε να είμαι ήρεμος; Ποιον κοροϊδεύεις ρε Ταλάντσεβ; Φύγε μακριά απ' αυτόν γιατί είσαι και καλός παίκτης. Δεν βλέπεις τι κάνει; Παραποιεί τα πράγματα και λέει ψέματα για να επικρατήσει αυτός.

Δεν ντρέπεται λιγάκι που μιλάει συνέχεια για γάμο με την κοπέλα του και κάνει όλα αυτά τα αίσχη και τα έκτροπα εδώ μέσα;».