Breaking News

Survivor: Η «έκρηξη» της Μ. Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννα Αβραμάκη - «Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο της Δευτέρας, στο Survivor, σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η σύντροφος του  Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά, είπε εμφανώς ενοχλημένη:

«Δεν μου αρέσει που όλο αυτό τον καιρό ακούω το όνομά μου να παίζει μέσα στο παιχνίδι. Λες κι εγώ είμαι παίκτης του Survivor, λες κι έχω υπογράψει με το παιχνίδι, όλο αυτό τον καιρό ακούω και συμμετέχω κατά μία έννοια και έναν τρόπο στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Να υπενθυμίσω, λοιπόν, για ακόμα μια φορά, ότι η Μπέττυ με ρώτησε αν θέλω να παίξει αυτό το απόσπασμα κι αν θέλω να συμμετέχω. Γιατί πολλές φορές κι αυτό παρεξηγείται, ότι η εκπομπή μπορεί να χρησιμοποιεί εμένα, τη δική μου συμμετοχή και το ό,τι είμαι εδώ για να κάνει νούμερα. Να απαντήσω λοιπόν και στο απόσπασμα, το οποίο είδα το Σαββατοκύριακο και δεν μου άρεσε καθόλου. Εννοείται ότι η ομάδα μου με σέβεται κι εγώ σέβομαι τον εαυτό μου.

Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επικοινωνία με τον σύντροφο μου, οφείλω να το ομολογήσω. Τώρα από εκεί και πέρα το τι ακριβώς έχει συμβεί, τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει νομίζω ότι και ο Άρης, όταν θα βγει από το Survivor, θα βάλει πάρα πολλά πράγματα στη θέση τους. Δε νομίζω δηλαδή ότι ο άνθρωπος δεν θα τοποθετηθεί γιατί ό,τι και να γίνεται μέσα, για κάποιο λόγο, πρέπει να λογοδοτώ εγώ για το τι ακριβώς συμβαίνει! Λες και εγώ είμαι εκεί! Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό το οποίο συμβαίνει και στα social media.

Δεν είμαι εγώ μέσα στο παιχνίδι. Είμαι σε ένα πάνελ, σχολιάζω κι εγώ ένα πρότζεκτ, το οποίο βλέπω μαζί σας και νομίζω ότι έχω κρατήσει και πολύ ουδέτερη στάση, όσο μπορώ. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για κανέναν παίκτη, δεν έχω χρησιμοποιήσει εσάς εδώ για τη δική μου προβολή ή την προβολή του συντρόφου μου.. Όταν θα βγει ο Άρης έχει να δώσει αυτός προσωπικά πάρα πολλές απαντήσεις για όλο αυτό που γίνεται, γι' αυτό το οποίο τώρα κατηγορείται και για όλο αυτό το οποίο κατηγορείται και από την ομάδα του ότι έχει συνάψει σχέση με τη Σοφιάννα. Έχετε δει ότι ούτε αυτό έχω σχολιάσει...

Όλο αυτό το οποίο συμβαίνει όλο αυτό τον καιρό γύρω από το όνομα του Άρη, το δικό μου και της Σοφιάννας είναι τραγικό. Είναι τραγικό και για μένα, που το ξαναλέω, εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Με έχουν συνδυάσει με το παιχνίδι, λες και είμαι εκεί και παίζω, λες και είμαι εκεί και έχω κάνει συμβόλαιο και πληρώνομαι για να δέχομαι όλο αυτό που δέχομαι όλο αυτό τον καιρό... Μιλάμε όλο αυτό τον καιρό για ένα ειδύλλιο χωρίς να έχουμε δει τίποτα. Με υποθέσεις έχει άποψη όλη η Ελλάδα γι' αυτό το πράγμα».