Breaking News

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης, οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη για τη δεύτερη ασυλία και κατόπιν ολοκληρώθηκε το «παζλ» των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Οι Μπλε κέρδισαν και τη δεύτερη ασυλία και πανηγύρισαν τη νίκη τους, ωστόσο ακολούθησε ένταση και στις δυο ομάδες

Στους Μπλε, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Άρη Σοϊλέδη και Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία δεν συμμετείχε στους πανηγυρισμούς.

 
«Ντροπή της που της έδωσα το χέρι για να της πω "δεν πειράζει" - μετά από πόντο που έχασε - και με αγνόησε παντελώς», είπε στην κάμερα της παραγωγής ο Άρης.

«Ξέρω ότι έχει κάνει συνομωσία για το ποιος θα βγει στον τάκο κάθε φορά που θα χάνουμε ασυλία. Ξέρω ότι πρώτος είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και μετά είμαι εγώ», τόνισε από την πλευρά της η Βρισηίδα.


Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Σπύρος Μαρτίκας. Να σημειωθεί ότι ο Τάκης Καραγκούνιας είχε θεωρήσει ότι υπήρξε σχέδιο να βγει υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας, ώστε να έχει χρόνο να απευθυνθεί στο κοινό του για να τον στηρίξει.

Στο συμβούλιο, έγινε το αναμενόμενο... Οι Κόκκινοι ψήφισαν και ανέδειξαν δεύτερο υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια.

Η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Στάθη Σχίζα, που είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.