Breaking News

Χριστίνα Μπόμπα: «Αν όλοι στηρίζαμε τους γύρω μας να είναι ο εαυτός τους...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Τρίτης, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ανάρτηση στο Instagram, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν στα social media οι φωτογραφίες της από το επαγγελματικό ταξίδι της στο Μιλάνο.

Χθες, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε αναφέρει για τη σύζυγό του, σε story του στο Instagram: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός από τη δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινες και μία υπέροχη μητέρα, μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κoρίτσια... Το παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες: Να κάνεις ό,τι θέλεις, να φοράς ό,τι γουστάρεις, να πηγαίνεις όπου θέλεις και να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό... Αυτός ξέρει καλύτερα».

Η Χριστίνα Μπόμπα εξέφρασε τη συγκίνησή της για όσους τη στήριξαν. Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή της:

«Είμαι συγκινημένη από χθες που διαβάζω όλα αυτά τα μηνύματα και βλέπω όλα αυτά τα stories, posts και δημοσιεύματα. Για μένα είναι τόσο αισιόδοξο να τολμάμε, να μιλάμε και έπειτα όλοι μαζί να γινόμαστε ένα για να αλλάξουμε κάποιες διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες στην “καθώς πρέπει” κοινωνία μας! Αν όλοι χαιρόμασταν, αποδεχόμασταν και στηρίζαμε τους γύρω μας να είναι ο εαυτός τους, να κάνουν ό,τι αγαπούν και θέλουν τότε σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος».