Breaking News

«Τι ζούμε, ρε;;;» στο θέατρο Άλσος - Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Με τον Θοδωρή Αθερίδη αλληλοσυμπληρωνόμαστε» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η παράσταση «Τι ζούμε, ρε;;;», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παρουσιάζει μια νέα σπαρταριστή επιθεώρηση, που τα κείμενα της... δεν θα «αφήσουν κανέναν ασχολίαστο»!

Μαζί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου παίζουν στη σκηνή του Άλσους οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης και Παρθένα Χοροζίδου.


«Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι το να μάθω καλά τα λόγια μου, να λειτουργήσουν όλα σωστά και να βρω τα ρούχα που θα φορέσω. Με τον Θοδωρή Αθερίδη αλληλοσυμπληρωνόμαστε και είμαστε ίδιοι, αν και είναι λίγο πιο χύμα από ό,τι θέλω. Εγώ θέλω να είναι ο άλλος συγκεντρωτικός για να είμαι εγώ χύμα...», είπε στους δημοσιογράφους η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Αθερίδης σημείωσε: «Η Δήμητρα διαισθάνεται ενεργειακά το ποιος είναι δίπλα της και τι θέλει... Την αποκωδικοποιώ και ξέρω τι εννοεί... Ανέλαβα τη σκηνοθετική πλευρά γιατί μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα καταλάβω τα κείμενα της, όσο κανένας». 


«Είναι πρωτόγνωρο αυτό που βιώνω με αυτή την παράσταση. Είχα σκεφτεί να αποχωρήσω. Τον πρώτο καιρό ήμουν αρκετά ζορισμένος γιατί μου ήταν πολύ αντιφατική η συνθήκη του ό,τι πάω να κάνω πρόβα, δεν είχα αυτή τη διάθεση. Αλλά όταν πήγαινα στην πρόβα ήμουν καλά, λειτούργησε σαν ψυχοθεραπεία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Love it».