Breaking News

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η Μαρία Αντωνά πέρασε επιθετικά από δίπλα μου και με έσπρωξε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στη Μαρία Αντωνά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε, μεταξύ άλλων, στην Πένυ Καβέτσου: «Πήγα να αγκαλιάσω τον Στάθη Σχίζα και η Μαρία Αντωνά πέρασε επιθετικά από δίπλα μου και με έσπρωξε πάρα πολύ έντονα. Εκείνη την ώρα, αυτό με ενόχλησε και με στεναχώρησε πολύ. Δεν έγινε κατά λάθος, δεν είμαι χαζός... Με έσπρωξε επιθετικά για να μου δείξει ότι δεν με βλέπει καν... Ε, δεν τη βλέπω κι εγώ...».

Και πρόσθεσε: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία, με την κακή έννοια. Είναι εμμονικός μαζί μου. Δεν με ξέρει σαν χαρακτήρα... Αν με γνωρίσει, θα αναθεωρήσει. Με στενοχωρεί γιατί έχει μιλήσει πολύ άσχημα για μένα, ίσως έχει πάει με το μέρος της άλλης πλευράς. Ως δημοσιογράφος θα έπρεπε να μην επηρεάζεται από κανέναν και να έχει μια προσωπική άποψη».

Μετά την προβολή των παραπάνω δηλώσεων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε: «Η προσωπική μου άποψη διαμορφώθηκε από αυτά που είδα ως τηλεθεατής γιατί ως παίκτης δεν βρεθήκαμε στο Survivor. Να υπενθυμίσω στον Κωνσταντίνο ότι ακόμα ρωτούν τον Άρη Σοϊλέδη γι' αυτό το αστείο-τρολ, που σε κάποια άλλη περίπτωση μπορεί σε κάποιον να είχε στοιχίσει το γάμο του ή τη σχέση του... Είπε πολύ άσχημα πράγματα και τώρα λέει ότι έβγαλε ένα τραγούδι, με το οποίο θέλει να δείξει ότι σέβεται τους άλλους, αλλά καθόλου δεν τους σεβάστηκε..».

Δείτε το βίντεο του Open.