Breaking News

Η ηθοποιός Amber Marshall γιόρτασε την 9η επέτειο του γάμου της (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την 9η επέτειο του γάμου της με τον Shawn Turner γιόρτασε πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός Amber Marshall.

Η γοητευτική Amber Marshall πρωταγωνιστεί ως Amy Fleming στην επιτυχημένη σειρά «Heartland» του CBC, η οποία θα επιστρέψει με τον 16ο κύκλο.


Η 34χρονη ηθοποιός ιππεύει άλογα από μικρή, από τότε, σχεδόν, που μπορούσε να περπατήσει. Η ίδια λέει ότι τα δύο πράγματα που αγαπά περισσότερο είναι η υποκριτική και τα άλογα. Από το 2016, ζει σε ένα αγρόκτημα έξω από το Calgary της Alberta, μαζί με τον σύζυγό της, τον φωτογράφο Shawn Turner και τα ζώα τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2013.


Μεταξύ των γυρισμάτων του Heartland, η Amber Marshall βοηθάει σε μια τοπική κτηνιατρική κλινική και περνά το χρόνο της με τα πολλά ζώα της στο αγρόκτημα. Έχει άλογα, σκύλους, γάτες, κότες, κουνέλια και ένα αλπακά. Έχει, επίσης, προσφερθεί εθελοντικά σε ένα Κέντρο Αποκατάστασης Άγριας Ζωής, όπου παρακολούθησε μαθήματα για να δουλέψει με γεράκια.

Πριν λίγες ημέρες, ανήμερα της 9ης επετείου του γάμου της, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, γράφοντας στη λεζάντα:

«Ο Shawn και εγώ δεν έχουμε πολύ χρόνο για να εκτιμήσουμε πλήρως τα όμορφα καλοκαίρια μας στην Alberta μαζί, αλλά είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτό το αυθόρμητο ταξίδι του Σαββατοκύριακου με μερικούς υπέροχους φίλους. Ο Shawn και εγώ γιορτάζουμε την 9η επέτειο του γάμου μας αυτή την εβδομάδα, οπότε ήταν πολύ ιδιαίτερο να αποδράσουμε στους λόφους μαζί».

Ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση, στην οποία ανέβασε 4 φωτογραφίες. «12 χρόνια με αυτόν τον τύπο στο πλευρό μου και πριν από 9 χρόνια, πέρασα το βοσκότοπό μας για να τον συναντήσω στο βωμό. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν καλύτερο άνθρωπο για να μοιραστώ τη ζωή και τις περιπέτειές μου», έγραψε η Amber Marshall.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες (30/7), η ηθοποιός έκανε τα εγκαίνια του καταστήματός της γενικού εμπορίου.

Δείτε τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες.