Breaking News

Τραγωδία στην Ολλανδία: Φορτηγό έπεσε σε πλήθος (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου (27/8) ότι δύο άτομα σκοτώθηκαν και αρκετά άλλα τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό έπεσε σε ομάδα ανθρώπων, που έκανε μπάρμπεκιου - πάρτι σε εξωτερικό χώρο στη γειτονιά τους,

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, το δυστύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη Nieuw-Beijerland, στην επαρχία της Νότιας Ολλανδίας.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί τραυματίστηκαν από την πτώση του φορτηγού πάνω στην ομάδα ανθρώπων, που έκανε μπάρμπεκιου - πάρτι σε εξωτερικό χώρο στη γειτονιά τους.

Η αστυνομία προσπαθούσε να προσδιορίσει γιατί το φορτηγό έφυγε από το δρόμο και κατέβηκε σε ένα ανάχωμα γύρω στις 7 μ.μ. (τοπική ώρα), περίπου 30 χιλιόμετρα νότια του Ρότερνταμ.

Σε ανακοίνωση, που εξέδωσε, ανέφερε ότι ο οδηγός, ένας 46χρονος από την Ισπανία, συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα.

Η αιτία της συντριβής δεν έγινε αμέσως γνωστή. «Προς το παρόν, κρατάμε ανοιχτά όλα τα σενάρια σχετικά με τα γεγονότα», τονίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.


Αργά το βράδυ του Σαββάτου, χρησιμοποιήθηκαν ένας γερανός κι ένα ρυμουλκούμενο για την ανάσυρση του τρακαρισμένου οχήματος.

Ο τοπικός δήμαρχος Charlie Aptroot δήλωσε μετά την επίσκεψή του στο σημείο: «Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στα θύματα, τις οικογένειές τους, τους αυτόπτες μάρτυρες και τους πρώτους ανταποκριτές που έφτασαν στο σημείο».