Breaking News

Η εξομολόγηση του Πέτρου Λαγούτη για τον μεγάλο του γιο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης (28/9), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος μοιράστηκε στιγμές από την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη νέα καθηλωτική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», αλλά και στη θεατρική παράσταση «Τέλειοι Ξένοι», την οποία σκηνοθετεί μαζί με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. 

 Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης είχαν χωρίσει, μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας, έχοντας αποκτήσει δύο γιους, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι νιώθουν οικογένεια. 

Ο ηθοποιός μίλησε με καμάρι για τα παιδιά του, τον Δημήτρη που ακολουθεί τα βήματα των γονιών του στην υποκριτική, αλλά και τον Γιώργο ο οποίος παίζει ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Ο μεγάλος μου γιος, o Δημήτρης, τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης, όμως τον έδιωξαν, επειδή έκανε έναν μικρό ρόλο στο "Έτερος Εγώ", κάτι που το Θέατρο Τέχνης δεν επιτρέπει. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα περάσει στο Εθνικό Θέατρο ή αν θα ξαναπάει στο πρώτο έτος στο Θέατρο Τέχνης, το οποίο τον δέχεται αλλά από την αρχή...

Θέλω να πάρω θέση σε αυτό, αλλά... "το βόδι πατάει τη γλώσσα μου", όπως είχε πει ο Κρέοντας. Ας μη μιλήσουμε... Ναι, το θεωρώ λάθος το 2022 να προτιμούν και το Θέατρο Τέχνης και το Εθνικό Θέατρο κι άλλες δραματικές σχολές να δουλεύουν τα παιδιά στα μπαρ και να έρχονται στη σχολή άυπνα, από το να κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους... Δεν έχουν μόνο πρόβλημα με την τηλεόραση. Δεν σε αφήνουν ούτε στο θέατρο να πας να παίξεις όσο φοιτείς στη σχολή...

Του έχω μιλήσει για τις δυσκολίες του χώρου, του έχω πει πως δεν πρέπει να επηρεαστεί ποτέ από το γεγονός ότι τα πράγματα πήγαν καλά στη δουλειά σε μένα και τη μητέρα του. Είμαστε 200 - 300 ηθοποιοί που δουλεύουμε καλά, υπάρχουν χιλιάδες ταλαντούχοι ηθοποιοί που περνάνε δύσκολα. Από εκεί και πέρα, θέλω και τα δυο παιδιά μου να κάνουν αυτό που επιθυμούν. Ο Δημήτρης έγινε vegan και με έχει επηρεάσει κι εμένα. Έχω ελαττώσει αρκετά το κρέας, το ψωμί και τις σάλτσες.

Ο μικρός μου γιος, ο Γιώργος, είναι 16,5 ετών τώρα, παίζει ποδόσφαιρο στον Ιωνικό. Κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.