Breaking News

Ο Leonardo DiCaprio και η Gigi Hadid «περνούν χρόνο μαζί, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Διεθνή δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νέο ειδύλλιo του Leonardo DiCaprio, ο οποίος πριν λίγο καιρό χώρισε με την Camila Morrone.

Τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι ο Leonardo DiCaprio χώρισε από την ηθοποιό και μοντέλο Camila Morrone, μόλις λίγο καιρό αφότου έκλεισε τα 25 της χρόνια.

Σύμφωνα με το People, ο 47χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ίσως να μην είναι μόνος του για πολύ καιρό.

Πηγές είπαν στο αμερικάνικο περιοδικό ότι ο Leonardo DiCaprio και το 27χρονο σούπερ μόντελ Gigi Hadid «περνούν χρόνο μαζί» στη Νέα Υόρκη, «γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον». Ωστόσο οι πηγές τονίζουν ότι οι δυο τους «δεν έχουν βγει ακόμα ραντεβού».

«Ο Leo σίγουρα προσπαθεί να κερδίσει την Gigi», ανέφερε μια πηγή στο People, ενώ μία άλλη σημείωσε: «Τους έχουν δει να κάνουν παρέα με ομάδες ανθρώπων. Έχουν περάσει μόνο λίγες εβδομάδες από τον χωρισμό του Leonardo. Από τότε, κάνει παρέα με φίλους και την οικογένειά του».

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβριο του 2021 είχε γίνει γνωστό ότι η Gigi Hadid χώρισε με τον τραγουδιστή Zayn Malik, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Khai, που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό μας».