Breaking News

Μαρία Σολωμού - Μάριος Αθανασίου: Ο γιος τους γιόρτασε τα γενέθλιά του (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα 17α γενέθλιά του γιόρτασε χθες (Τετάρτη, 7/9) ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου.

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου είχε σχέση στο παρελθόν με τη συνάδελφό του Μαρία Σολωμού. Το 2005 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Αλέξανδρος, ενώ το ζευγάρι χώρισε το 2009. Από το 2011 είναι ζευγάρι με τη φωτογράφο Μάρθα Αμαξοπούλου. Το 2014 ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη, ενώ το 2017 απέκτησαν ένα ακόμη κoριτσάκι.

Ο Αλέξανδρος έγινε 17 ετών. Σε story της στο Instagram, η Μαρία Σολωμού δημοσίευσε την τούρτα γενεθλίων, ενώ έγραψε: «Ο άνδρας της ζωής μου μεγαλώνει... Κάποιος έφηβος εδώ...».

Οι δύο ηθοποιοί έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους, με προτεραιότητα την ανατροφή του γιου τους.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Μάριος Αθανασίου είχε δηλώσει στο Πρωινό: «Ο Αλέξανδρος δεν ζει με τη Μαρία, ζει μαζί μου. Κάναμε μια συζητησούλα με τη Μαρία, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Το είχαμε περισσότερο ανάγκη, γιατί ήθελα να είναι κοντά με τα παιδιά, να μη μεγαλώνει... Να μην είναι η επίσκεψη του Σαββατοκύριακου... Δεν υπάρχει απόσταση, ούτε απουσία, το κάναμε με έναν τρόπο που είναι εύκολο να βλέπει συχνά τη μητέρα του... Έγινε για να χτίσει μία ωραία σχέση με τα αδέρφια του. Επειδή έχει και μια μεγάλη διαφορά ηλικίας με τα αδέρφια του, αν δεν το χτίσεις τώρα στην αρχή, δεν μπορεί να γίνει στα 25... Ο Αλέξανδρος έχει πάρει έναν ρόλο λίγο πιο προστατευτικό ως προς τις αδελφές του».

Από την πλευρά της, η Μαρία Σολωμού είχε αναφέρει πριν δύο χρόνια στο «The 2Night Show»: «Ο Αλέξανδρος μένει με τον μπαμπά του, έφυγε όταν ήταν 13 ετών. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα ότι στην εφηβεία θα μείνει μαζί του, γιατί εγώ είχα φοβηθεί ότι θα κάνει κάποια "επανάσταση τρελή". Και στην εφηβεία ο Μάριος μου το ζήτησε, όπως και έγινε».

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού.