Breaking News

William - Kate Middleton, Harry - Meghan Markle: Το παρασκήνιο πίσω από την κοινή τους εμφάνιση (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton και ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση, μετά από περίπου δύο χρόνια. 

Σε ένα σκηνικό, που ενθουσίασε τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι είχαν φτάσει κατά εκατοντάδες στις πύλες του κτήματος Windsor για να θρηνήσουν το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο William και ο Harry εμφανίστηκαν δίπλα - δίπλα με τις συζύγους τους, Kate και Meghan.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο νέος βασιλιάς Κάρολος έδωσε εντολή στους γιους του να παραμερίσουν τη συνεχιζόμενη διαμάχη τους πριν από την κηδεία της βασίλισσας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Πηγές από το Παλάτι αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας William προσπάθησε να... θάψει το «τσεκούρι του πολέμου», χαρίζοντας ένα «κλαδί ελιάς» στον μικρότερο αδερφό του, ζητώντας του να τον συνοδεύσει σε μια βόλτα έξω από το Κάστρο του Windsor, μετά από ένα τηλεφώνημα με τον πατέρα του Κάρολο.

Τα δύο ζευγάρια έκαναν μια βόλτα 40 λεπτών, επιθεωρώντας τη «θάλασσα» λουλουδιών, που άφησαν χιλιάδες άνθρωποι έξω από τις πύλες του βασιλικού κτήματος προς τιμήν της πολυαγαπημένης τους βασίλισσας, που έφυγε από τη ζωή.


Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα της Daily Mail, οι ειδικοί προβλέπουν ότι αυτή η στιγμή θα μπορούσε να αποτελέσει σημείο καμπής στη φθαρμένη σχέση μεταξύ των δύο ζευγαριών, καθώς ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είχαν αντιδράσει μετά από μια σειρά «καταστροφικών» συνεντεύξεων που παραχώρησαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Kensington είπε ότι ο πρίγκιπας William τους κάλεσε να βρίσκονται μαζί του κατά τη διάρκεια της χθεσινής απογευματινής βόλτας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους Times, τα δύο «στρατόπεδα» οδηγήθηκαν σε εκτεταμένες διαπραγματεύσεις, γεγονός που καθυστέρησε την άφιξή τους κατά 45 λεπτά.

Πάντως, ανώτερη πηγή του Παλατιού είπε ότι ο πρίγκιπας William σκέφτηκε ότι ήταν μια σημαντική επίδειξη ενότητας για τη βασίλισσα, σε μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για την οικογένεια.

Να σημειωθεί ότι ο Omid Scobie - δημοσιογράφος και φίλος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle - σημείωσε, μεταξύ άλλων, στο Twitter: «Είναι, χωρίς αμφιβολία, μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της σχέσης μεταξύ των δύο αδελφών».