Breaking News

Al Pacino: Στα γυρίσματα του «Billy Knight» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Al Pacino, ο Patrick Schwarzenegger και ο Charlie Heaton καταγράφηκαν να γυρίζουν σκηνές στο Λος Άντζελες για την ταινία «Billy Knight».

Η επερχόμενη ταινία «Billy Knight» ακολουθεί δύο τελειόφοιτους μαθητές, τον Alex (Charlie Heaton) και την Emily (Diana Silvers) που ονειρεύονται να γίνουν κινηματογραφιστές.

Ο Alex, που υποδύεται ο Charlie Heaton, είναι ο γιος ενός αποτυχημένου σεναριογράφου που κληρονομεί τα ημιτελή σενάρια του πατέρα του μαζί με ένα μαντήλι, με το όνομα «Billy Knight» κεντημένο πάνω του. Αυτή η ένδειξη στέλνει τον Alex σε «μια μαγική περιπέτεια του Χόλιγουντ για να εντοπίσει τον μυστηριώδη και απομονωμένο Billy Knight».

Σε δήλωσή του στο Deadline, ο Alec Griffen Roth, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας, περιέγραψε το «Billy Knight» ως «μία επιστολή αγάπης στον κινηματογράφο».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 82χρονος Al Pacino, ο 29χρονος Patrick Schwarzenegger και ο 28χρονος Charlie Heaton εθεάθησαν το Σάββατο (22/10) να γυρίζουν σκηνές στο Λος Άντζελες.


Ο θρυλικός Al Pacino ήταν επικεφαλής, έχοντας δίπλα του τον Charlie Heaton, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Stranger Things».


Οι δυο τους παρακολουθούσαν μία σκηνή με τον Patrick Schwarzenegger, τον ​​πρωτότοκο γιο του 75χρονου Arnold Schwarzenegger και της 66χρονης Maria Shriver, που χώρισαν το περασμένο έτος.


Λεπτομέρειες σχετικά με τους χαρακτήρες που υποδύονται ο Al Pacino και ο Patrick Schwarzenegger δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Ο Al Pacino φημολογείται ότι θα υποδυθεί το ρόλο του Billy Knight.

Όπως επισημαίνει η Daily Mail, η παρουσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Al Pacino, δεν εγγυάται απαραίτητα ότι η ταινία θα έχει επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια, ο διάσημος ηθοποιός έχει επικριθεί για τη συμμετοχή του σε ταινίες δράσης χαμηλού προϋπολογισμού. Αυτές οι προσπάθειες θεωρήθηκαν σε μεγάλο βαθμό ως «αρπαχτές», ωστόσο ο Pacino προσπάθησε να εξισορροπήσει αυτά τα «λάθη» με το ρόλο του σε μια αναγνωρισμένη επιτυχία, στο «House of Gucci» (2021), το οποίο εισέπραξε πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Πληροφορίες - φωτογραφίες: Daily Mail