Breaking News

Η συγκίνηση της Χριστίνας Παππά για την Άννα Μπεζάν - «Το εγγονάκι μου θα το κακομάθω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε η Χριστίνα Παππά, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ο γιος της, Δημήτρης και η Άννα Μπεζάν καλωσόρισαν πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που είναι κoριτσάκι.

«Το εγγονάκι εννοείται ότι θα το κακομάθω όσο μπορώ! Μακάρι να είχα να του δώσω τον ουρανό με τ' άστρα! Θα πάρει το όνομα Χριστίνα, αλλά όπως και να την έλεγαν θα της είχα αδυναμία», είπε η Χριστίνα Παππά.

Και πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη: «Εύχομαι να είναι μαζί για μια ζωή. Η  Άννα είναι ένα πλάσμα πονεμένο και χαρισματικό, τη θαυμάζω πάρα πολύ σαν ηθοποιό... Συγκινούμαι, όπως με το γιο μου, έχει γίνει μέρος μου και η Άννα...».

Σχετικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, μετά την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου, η γνωστή ηθοποιός τόνισε: 

«Καλά έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ζητούσε ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώσει... Δεν είναι κακό αυτό αν είσαι νέο παιδί και θες να το κάνεις για την εμπειρία. Εγώ θα πήγαινα αν μου λέγανε να κάνω κάτι αφιλοκερδώς. Και η συνέντευξη που κάνουμε τώρα αφιλοκερδώς δεν είναι; Στις εκπομπές που πάμε αφιλοκερδώς δεν είναι; Δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι το κακό...».

Δείτε το βίντεο του Mega.