Breaking News

Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παραδόθηκε ο δράστης που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

Ο Γιάννης Μάρκου δέχθηκε επίθεση με περισσότερες από 15 μαχαιριές τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (28/10) σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη. Ο επιχειρηματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του. 

Ο 26χρονος δράστης παραδόθηκε στις Αρχές. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Σε συνέχεια του από 29-10-2022 Δελτίου Τύπου, συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (30-10-2022), δυνάμει εντάλματος σύλληψης 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων. Συγκεκριμένα ο 26χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και συνελήφθη. Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Γιάννης Μαρακάκης, δήλωσε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ότι ο δράστης ήθελε να τον σκοτώσει και πως ερευνάται από την αστυνομία το ενδεχόμενο ο Γιάννης Μάρκου να είχε στοχοποιηθεί. 

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega.