Breaking News

Εξελίξεις σχετικά με την αγωγή νυχτερινού κέντρου στον Διονύση Σχοινά (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παρά τις δηλώσεις του Διονύση Σχοινά, ο οποίος έστειλε μήνυμα ότι επιθυμεί να λυθεί εξωδικαστικά το θέμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, όπως φαίνεται η υπόθεση θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Μετά το πρόσφατο «ναυάγιο» της συνεργασίας τους, το νυχτερινό κέντρο έκανε αγωγή στον Διονύση Σχοινά. Ένα απόσπασμα της αγωγής παρουσιάστηκε αποκλειστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha. Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Η ημετέρα εταρεία (...) εν όψει της αγχώδους έναρξης μίας πραγματικά ανταγωνιστικής σεζόν και της τεράστιας οικονομικής ζημίας που θα προκαλούσε μία ξαφνική απώλεια του κ. Διονύση Σχοινά, με τον οποίον είχαμε συμφωνήσει να πλαισιώνει τον κ. Γιώργο Μαζωνάκη, εν όψει του πλουραλισμού στα καλλιτεχνικά σχήματα της χειμερινής περιόδου (...) ζητά από τον κ. Διονύση Σχοινά 300.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη και απώλεια εσόδων που υπέστη το νομικό πρόσωπο της εταιρείας. Ζητά επιπροσθέτως από τον κ. Διονύση Σχοινά 40.000 ευρώ, τα οποία είχε λάβει ως προκαταβολή από έτερη εταιρεία, η οποία μας έχει εκχωρήσει τις απαιτήσεις της».

Μετά την παρουσίαση του παραπάνω αποσπάσματος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε ότι πρέπει να βγει ο Γιώργος Μαζωνάκης και να πάρει θέση, ώστε να συμβάλει στη λήξη της δικαστικής διαμάχης.


Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.