Breaking News

Γιάννης Μάρκου: «Ήθελε να με σκοτώσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την επίθεση που δέχθηκε τον περασμένο μήνα, με περισσότερες από 15 μαχαιριές, μίλησε για πρώτη φορά ο Γιάννης Μάρκου.

Ο Γιάννης Μάρκου δέχθηκε επίθεση με περισσότερες από 15 μαχαιριές τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη. Ο 26χρονος δράστης παραδόθηκε στις Αρχές, μετά από δύο μέρες...

Ο γνωστός επιχειρηματίας είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Τσιλιμπουνιδάκη: «Ήθελε να με σκοτώσει, γι' αυτό όταν έβαζε τα μαχαίρια στο σώμα μου, τα έστριβε κιόλας. Εγώ τον πλησίασα γιατί πήγε και στάθηκε μπροστά στη σειρά κι άρχισε να παραγγέλνει. Όταν του έκανα παρατήρηση, δεν μου έδωσε καν σημασία και τον σκούντησα για να γυρίσει να με κοιτάξει. Του είπα "αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό γιατί υπάρχει μια ουρά από πίσω που περιμένει να φάει" και με έβρισε...».

Και πρόσθεσε: «Όταν πήγαινα στο αυτοκίνητό μου, εκεί αυτός είχε γονατίσει κι είχε βγάλει τα μαχαίρια. Δεν τα είδα, αλλά είδα τις κινήσεις που έκανε με τα χέρια του και λέω "τι μου κάνει;". Στην αρχή δεν καταλάβαινα, νόμιζα ότι με χτυπούσε στα πόδια με κάποιες γροθιές χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Όταν, όμως, είδα τα αίματα, κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει και άρχισα να αισθάνομαι και τον πόνο. Έβγαλε ο φίλος μου το φουλάρι του και το έδεσα μόνος μου. Αν δεν είχα δέσει το φουλάρι στο πόδι μου, δεν θα ζούσα...».