Breaking News

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Πριν το εγκεφαλικό ήμουν πολύ οξύθυμος» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε στο παρελθόν μέσα στο θέατρο, μίλησε ο Χρήστος Βαλαβανίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Σωτήρη Μουστάκα, τη Μαρία Μπονέλου και τον Στάθη Ψάλτη, που έχουν φύγει από τη ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο: 

«Στα καμαρίνια, πριν την παράσταση, έχασα τον κόσμο και ζαλιζόμουν. Έπεσα σε μία γωνία, με βούτηξε ο Κώστας Σπυρόπουλος, με πήγε στο νοσοκομείο και μ' έσωσε. Με πήγε εγκαίρως στο νοσοκομείο και με πρόλαβαν. Δεν ξέρω πόσο τυχαία ή της μοίρας είναι αυτά. Η παράσταση ήταν το "Τοκ Τοκ".

Αλλοίωσα αρκετά τον χαρακτήρα μου, τη συμπεριφορά μου. Πριν το εγκεφαλικό ήμουν πολύ οξύθυμος... Ήμουν υβριστής, γινόμουν έξαλλος με πράγματα που υποτιμούσαν τη νοημοσύνη μου. Ήμουν επιθετικός. Δεν έδειρα ποτέ κανέναν βέβαια, ούτε και έδωσα ποτέ χαστούκι σε κανέναν, παρόλο που θα ήθελα, αλλά είχα πολύ αιχμηρή γλώσσα. Σπάει κόκαλα η γλώσσα ως γνωστόν... Από αυτό μπορεί να έχασα και φιλίες αλλά δεν με ένοιαζε. Είμαι λίγο αυτάρκης, αυτεξούσιος, εγωκεντρικός και το παραδέχομαι, αλλά είμαι και καλό παιδί... Επίσης, είμαι πολύ τίμιος...

Χρωστάω ευγνωμοσύνη στον Σωτήρη Μουστάκα και στη σύζυγό του, Μαρία Μπονέλου. Ήμασταν ένα καλοκαίρι στο Δελφινάριο. Γυρνώντας από τη σκηνή, διαπίστωσα ότι μου είχαν κλέψει από το καμαρίνι την αμοιβή του 15ημέρου. Ήταν αρκετά λεφτά. Άρχισα να κλαίω από τα νεύρα μου και τότε η Μαρία Μπονέλου μου έδωσε 20 χιλιάδες δραχμές για να ανταπεξέλθω οικονομικά. Όταν πήγα να της επιστρέψω τα χρήματα, δεν τα δέχτηκε, μου τα έκανε δώρο.

Επίσης, χρωστάω ευγνωμοσύνη στον Στάθη Ψάλτη. Σε μία εποχή που ήμουν δυστυχισμένος, καθώς δεν είχα δουλειά, τον συνάντησα στη γειτονιά μου. Γύριζε μία ταινία και μου πρότεινε να συνεργαστούμε, χωρίς να γνωρίζει ότι ήμουν άνεργος».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.