Breaking News

Αγγελική Λάμπρη: «Τα έβαλα με τον εαυτό μου που δεν τα έσπασα όλα εκείνη τη στιγμή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Τσολάκη υποδέχθηκε στο «Open Weekend» την Αγγελική Λάμπρη, η οποία αναφέρθηκε στο Metoo και στο περιστατικό παρενόχλησης που είχε βιώσει η ίδια.

Ήταν Ιανουάριος του 2021 όταν η Αγγελική Λάμπρη και άλλες γυναίκες ηθοποιοί είχαν καταγγείλει γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για σeξουαλική παρεvόχληση, που είχαν δεχθεί στο παρελθόν.

«Ήταν κάτι που κουβαλούσα και που ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Είχα θυμώσει με τον εαυτό μου που δεν αντέδρασα τότε. Μόνο αυτό... Αλλά δεν μου είχε προκαλέσει άσχημα συναισθήματα για μένα, γιατί θεώρησα ότι ήταν καθαρά πρόβλημα του άλλου. Δηλαδή δεν τα έβαλα με τον εαυτό μου για το περιστατικό, ωστόσο τα έβαλα με τον εαυτό μου που δεν τα έσπασα όλα εκείνη τη στιγμή...», είπε η Αγγελική Λάμπρη.

Και πρόσθεσε: «Είχα παγώσει και η πρώτη μου αντίδραση ήταν... ήμουν σε κατάσταση σοκ. Όταν ξεπερνάς το σοκ, θέλεις να τα σπάσεις όλα... Τώρα πια, με όλα αυτά που έχουν γίνει, θεωρώ ότι δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Τότε, αν ένα νέο κoρίτσι που μόλις είχε τελειώσει τη δραματική σχολή τολμούσε να πει κάτι τέτοιο, δεν θα έβρισκε ποτέ δουλειά. Μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά είναι η αλήθεια. Τώρα πια ξέρεις ότι, αν σου συμβεί κάτι άσχημο, μπορείς να το πεις και θα σε ακούσουν...».

Επίσης, σημείωσε για τη 10χρονη κόρη της: «Στην Ευτυχία το είχα πει πολύ νωρίτερα, πριν μιλήσω δημόσια. Μιλάω πάρα πολύ με το Ευτυχάκι μου, είναι πολύ πιο ώριμη από την ηλικία της και καταλαβαίνει πάρα πολλά πράγματα...».

Μεταξύ άλλων, η Αγγελική Λάμπρη μίλησε και για το έργο «Δεσποινίς Τζούλια» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ιάκωβο Μυλωνά και την Αμαλία Κλημοπούλου. Οι δύο τελευταίες παραστάσεις θα ανεβούν στις 23 και 30 Δεκεμβρίου.

Δείτε το βίντεο.