Breaking News

Αλεξάνδρα Μικρούτσικου: «Ο Θάνος Μικρούτσικος ήταν... πολύ, πολύ μπαμπάς» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης (30/11), το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ τίμησε τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, από τους σημαντικότερους της νεότερης ελληνικής μουσικής σκηνής, που έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2019.

Ο Θάνος Μικρούτσικος είχε παντρευτεί τρεις φορές και απέκτησε 4 παιδιά: τη Σεσίλ, την Κωνσταντίνα, την Αλεξάνδρα και τον Στέργιο.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχτηκαν την κόρη του Αλεξάνδρα Μικρούτσικου, η οποία μοιράστηκε δημοσίως ιστορίες από τη ζωή του πατέρα της, ενώ ερμήνευσε και τραγούδια του. 

«Ο Θάνος Μικρούτσικος ήταν πολύ μπαμπάς, δηλαδή... πολύ, πολύ μπαμπάς! Εγώ και τα αδέρφια μου δεν καταλαβαίναμε ότι ήμασταν σε ένα σπίτι με κάποιον επώνυμο. Ήταν μπαμπάς. Μπορεί να είχε στούντιο, περιοδεία, να δούλευε μέχρι αργά το βράδυ, αλλά όταν γύριζε στο σπίτι ερχόταν στο δωμάτιό μας και μας έλεγε παραμύθι για να κοιμηθούμε. Δηλαδή μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι που ο μπαμπάς ήταν "παραμυθάς". Ήταν υπέροχα...  Φυσικά η πόρτα του στούντιο ήταν πάντα ανοιχτή για όλους, συνεργάτες φίλους, εμάς...», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Μικρούτσικου.

Δείτε τα βίντεο.