Breaking News

Α. Τσιλιμπίου: «Θέλω να ξεφύγω από το... όταν ήμουν μικρούλα και να ξεκινήσω την καριέρα μου ως ενήλικη ηθοποιός» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε η Αναστασία Τσιλιμπίου, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός σε μικρή ηλικία.

Σε ηλικία 10 ετών, η Αναστασία Τσιλιμπίου ήταν η τηλεοπτική κόρη της Ναταλίας Δραγούμη στη σειρά "Για την καρδιά ενός αγγέλου". Αργότερα ήταν η τηλεοπτική κόρη της Κατερίνας Λέχου στο "Νησί". Στη συνέχεια ενσάρκωσε την Ελληνίδα σουλτάνα Κιοσέμ στη υπερπαραγωγή της τουρκικής τηλεόρασης "Kosem Sultan". Την περσινή σεζόν είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά "Κομάντα και Δράκοι".

Φέτος συμμετέχει στο σίριαλ "Αυτή η νύχτα μένει" και στην παράσταση "Μαθήματα κωμωδίας" στο Μικρό Παλλάς.

H Αναστασία Τσιλιμπίου είπε στην εκπομπή του Open: «Μου λένε συχνά ότι παραμένω ένας άγγελος. Είναι πολύ όμορφο πράγμα που ο κόσμος με θυμάται από την πρώτη μου δουλειά και εκτιμώ το γεγονός ότι συνεχίζει να απολαμβάνει τις δουλειές που κάνω, ωστόσο θέλω να ξεφύγω από το... "όταν ήμουν μικρούλα" και να ξεκινήσω την καριέρα μου ως ώριμη ενήλικη ηθοποιός».

Και πρόσθεσε: «Το "Kosem Sultan" ήταν ουσιαστικά η συνέχεια του Σουλεϊμάν. Ήμουν 17 χρονών κι έγινα 18 κατά τη διάρκεια του σίριαλ. Ήταν απίστευτη εμπειρία. Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια κι ακόμα το σκέφτομαι σαν όνειρο. Όσο ήμουν εκεί απλά έμαθα τα φωνήεντα που δεν υπάρχουν στην ελληνική γλώσσα και αποστήθιζα τα λόγια μου. Όταν γύρισα, έμαθα. Έκατσα τουλάχιστον δύο χρόνια και μάθαινα τουρκικά. Τώρα πια δεν καταλαβαίνω 100% τα πάντα, αλλά το νόημα το πιάνω...».

«Όταν είμαστε δημόσια πρόσωπα, ερχόμαστε αντιμέτωποι και με άσχημες κριτικές, είτε για το επάγγελμά μας ως ηθοποιοί είτε για την εμφάνισή μας είτε για οτιδήποτε... Ο κόσμος βρίσκει το παραμικρό για να πει κάτι κακό. Είχα ακούσει σχόλια για την τουρκική σειρά επειδή ήταν στη συγκεκριμένη χώρα. Επίσης, είχα πάει σε τηλεπαιχνίδι κι έδωσα μια λάθος απάντηση και με έβγαλαν χαζή...», είπε - μεταξύ άλλων - η όμορφη ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο του Open.