Breaking News

Μίνως Μάτσας - Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η ζωή με τα μωρά είναι πανέμορφη και γεμάτη συγκινήσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τα δίδυμα μωράκια τους μίλησαν - μεταξύ άλλων - στην κάμερα του «Πρωινού μας» η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας.

Τον  περασμένο χρόνο, στις 6 Σεπτεμβρίου 2021, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη και ο μουσικοσυνθέτης Μίνως Μάτσας καλωσόρισαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγοράκι κι ένα κoριτσάκι.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Νινιού: «Η ζωή με τα μωρά είναι τελείως διαφορετική, είναι πανέμορφη και γεμάτη συγκινήσεις. Νιώθουμε κι εμείς παιδιά. Θέλουμε να χαρίσουμε στα παιδιά μας όμορφες αναμνήσεις και να τα γεμίσουμε αγάπη, που είναι νομίζω η μεγαλύτερη περιουσία που μπορούμε να τους δώσουμε».

Από την πλευρά του ο Μίνως Μάτσας είπε για τη μουσική που είχε βάλει την ώρα που γεννούσε η σύζυγός του: «Την ώρα του τοκετού, είχα βάλει στο μαιευτήριο κρητική λύρα, μουσικές που είχα γράψει για τον Καζαντζάκη. Από τα διπλανά δωμάτια φώναζαν "βάλτε το πιο σιγά, χαμηλώστε τη μουσική" κι εμείς είχαμε πάρτι. Κι έβγαινε ένα μωρό, δεύτερο μωρό... Ήταν πολύ συγκινητικό...».