Breaking News

Άννα Μαρία Βέλλη: «Όσο με κατηγορούσε για παράλληλες σχέσεις, ο ίδιος είχε συνάψει σχέσεις με διάφορες κοπέλες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε ομιλία της στο TEDx, η Άννα Μαρία Βέλλη αναφέρθηκε στην κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της.

Η Άννα Μαρία Βέλλη είχε συγκλονίσει όταν μίλησε - για πρώτη φορά - τον περασμένο χρόνο, για την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της.

Στην ομιλία της στο TEDx, η γνωστή YouTuber παρουσίασε φωτογραφίες με τις μώλωπες στο πρόσωπό της, ενώ εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Στην αρχή ακόμα της σχέσης μας, έψαξε το κινητό μου και άρχισε να με ρωτάει για μία προηγούμενή μου σχέση. Όταν του απάντησα "το παρελθόν μου δεν σε αφορά", εκεί έφαγα το πρώτο χαστούκι. Μετά υπήρξε μία περίοδος ηρεμίας, το ξεπεράσαμε και μείναμε μαζί...

Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν, χωρίς προφανή λόγο, άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα "πειστήρια" της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο, συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα...

Έχει και κωμικοτραγικό κομμάτι η ιστορία, γιατί όσο με κατηγορούσε για παράλληλες σχέσεις, ο ίδιος είχε συνάψει πολλές άλλες σχέσεις με διάφορες κοπέλες...».

Δείτε όσα είπε η Άννα Μαρία Βέλλη στο βίντεο που ακολουθεί.