Breaking News

Δήμητρα Παπαδήμα: «Όλοι είμαστε μικροί και ματωμένοι Θεοί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης  παραχώρησε η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε για την παράστασή της «Ρίσκο», που ανεβαίνει στο Θέατρο Olvio. Επίσης, αναφέρθηκε στον συνάδελφο και σύντροφό της Γιάννη Μποσταντζόγλου, όπως και στην κόρη τους, Θαλασσινή.

Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Παπαδήμα περιέγραψε τα παιδικά της χρόνια. Προς το τέλος της συνέντευξης είπε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

«13 χρονών είχα αποφασίσει ότι θα πάω να γίνω καλόγρια και ο πατέρας μου έβαλε τον μαθηματικό να με μεταπείσει. Έψαχνα τότε να βρω το απόλυτο... Μεγαλώνοντας, όμως, είδα ότι... η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό, παιδιά. Τι να πω τώρα... Από την άποψη ότι μπαίνεις σε ένα κουτί και σε πλάθουν όπως θέλουν... Κι εγώ όταν μπαίνω στο αεροπλάνο κάνω τον σταυρό μου, άλλο όμως η πίστη και άλλο η εκκλησία... Εγώ πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε μικροί Θεοί και ματωμένοι Θεοί σ' αυτή τη ζωή γιατί περνάμε τα βάσανα μας. Όλοι χάνουμε πατεράδες και μανάδες και το αντέχουμε...».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα το ξαναπώ ότι η μόνη κατάχρηση που έχω κάνει στη ζωή είναι το σeξ γιατί είναι το μόνο υγιές πράγμα, που μαθαίνεις απ' αυτό. Δηλαδή, σε κάθε σχέση γράφεις ένα βιβλίο, οπότε προχωράς. Ενώ πίνοντας, κάνοντας, φτιάχνοντας, μόνο χαλιέσαι...».

Δείτε το βίντεο του Open.