Breaking News

Δήμητρα Κακαουνάκη: «Ο πατέρας μου είχε μια ιδιαίτερη σχέση με το δίκαιο, λείπει από τη δημοσιογραφία» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Δήμητρα Κακαουνάκη, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη 1» της ΕΡΤ.

Η Δήμητρα Κακαουνάκη - κόρη του αείμνηστου δημοσιογράφου Νίκου Κακαουνάκη - υποδέχτηκε στο σπίτι της τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και μίλησε για τον πατέρα της και την αγάπη της για τη μαγειρική.

«Με συναντάτε στο σπίτι με τα βιβλία μου, τα φαγητά μου και την οικογένειά μου. Αυτό είναι το καταφύγιο μου... Η ιδέα βασίζεται πάνω στα βιβλία, δεν είναι κάποιες συνταγές που απλά μαζεύω ή ξέρω. Είναι συνταγές, γραμμένες σε λογοτεχνικά βιβλία, οπότε υπάρχει ιστορία από πίσω...» είπε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Κακαουνάκη.

Και πρόσθεσε, αναφερόμενη στον πατέρα της: «Ο Νίκος ήταν ιδιαίτερος χαρακτήρας. Όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι τόσο περισσότερο λείπει. Είχε μια ιδιαίτερη σχέση με το δίκαιο, με τη δικαιοσύνη... Και ταυτόχρονα δεν ξέχασε ποτέ από πού ξεκίνησε. Για τους ανθρώπους του μπορεί να μην ήταν το ίδιο δίκαιος, αλλά ήταν δίκαιος γι' αυτούς που δεν ήξερε, γι' αυτούς που δεν είχαν φωνή, γι' αυτούς που δεν μπορούσαν να φτάσουν να πουν το πρόβλημά τους... Αυτό λείπει, λείπει και από τη δημοσιογραφία, λείπει και από εμάς... Λείπει, τι να κάνουμε;».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.